29.4 C
Belgrade
nedelja, jun 16, 2024

TouchMenu i TU Ski&Spa: Revolucija u hotelijerstvu stiže u Srbiju!

Kada se dva inovativna giganta udruže, rezultati su često revolucionarni

Sa ponosom najavljujemo da će se TouchMenu po prvi put predstaviti na srpskom tržištu, i to kroz posebno partnerstvo na TU Ski&Spa workshop-u, koji će se održati 5. oktobra u hotelu Metropol Palace.

Ali, šta to tačno znači za vas kao hotelijere?

Inovacija na dohvat ruke

TouchMenu je digitalna platforma koja menja način na koji gosti pristupaju uslugama u hotelu. Bilo da je reč o meniju restorana, spa tretmanima ili izletima, sve je sada na jednom mestu i dostupno uz par klikova, putem QR koda, bez skidanja i instaliranja bilo kakve aplikacije.

TouchMenu i TU SKI & SPA

SKI & SPA Workshop: Novi Način Povezivanja

Po prvi put u istoriji ovog događaja, učesnici će imati mogućnost da unapred zakazuju sastanke koristeći TouchMenu sistem. Ovo ne samo da optimizuje planiranje i povećava produktivnost, već pruža i jedinstveno iskustvo svim učesnicima.

TouchMenu i TU SKI & SPA

Doživite snagu i jednostavnost TouchMenu-a

Ovo partnerstvo ne samo da predstavlja TouchMenu sistem publici u Srbiji, već daje i priliku hotelijerima da osete sve pogodnosti sistema uživo. Ako ste učesnik SKI & SPA Workshopa, imaćete priliku da testirate sistem, iskusite njegovu jednostavnost i vizualizujete ga, kako bi se uklopio u vaš hotel.

Zašto je ovo važno za vas?

  1. Budućnost je stigla

Vaši gosti očekuju inovacije i nove mogućnosti. Oni žive na svojim telefonima – zašto vi niste tu za njih?

  1. Prilagodljivost

TouchMenu nije QR kod meni, on je jedno rešenje za kompletnu ponudu hotela, koji kao najveću prdnost i razliku, nudi poručivanje i plaćanje kroz sistem.  Na workshop-u ćete imati priliku da ga isprobate i da vidite koliko je njegova primena široka.

  1. Mišljenje kolega

Osim što ćete upoznati potencijalne partnere, dobićete priliku da iz prve ruke čujete mišljenja kolega hotelijera o TouchMenu.

Partnerstvo između TouchMenu i SKI & SPA Workshop-a je definitivan znak da se hotelijerstvo u Srbiji kreće brzim koracima ka tehnološkoj budućnosti.

Ne propustite priliku da na vreme budete deo revolucije!

TouchMenu i TU SKI & SPA

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -