12.6 C
Belgrade
petak, maj 3, 2024

TU Ski&Spa Workshop 2023: Uspešno povezivanje turističkih profesionalaca

Kao i proteklih godina jesen je rezervisana za vodeći događaj u jugoistočnoj Evropi posvećen industriji zimskog turizma. U hotelu Metropol Palace u Beogradu, 5. oktobra 2023. godine, održan je TU Ski&Spa Workshop, na kome je ovaj put učestvovalo 25 izlagača i više od 50 turističkih agencija i kompanija iz Srbije i regiona

Kao i uvek, cilj TU Ski&Spa Workshop-a bio je da se pruži prilika za povezivanje turističkih profesionalaca iz oblasti zimskog turizma i da se predstave nove destinacije, proizvodi i usluge. U okviru događaja održan je veliki broj unapred dogovorenih poslovnih sastanaka, tokom kojih su izlagači imali priliku da predstave svoje ponude i dogovore buduću saradnju. S obzirom da je ovo bila novina, učesnici su bili veoma zadovoljni organizacijom i mogućnošću da bolje organizuju svoje vreme, kao i kvalitetom samih sastanaka.

I ovaj put je bilo najviše izlagača iz Srbije. Svoju izuzetnu ponudu predstavili su hoteli sa Kopaonika: Gorski Hotel Spa, Viceroy Hotel Kopaonik, Kraljevi čardaci SPA, kao i hoteli Grey i Putnik. Pored njih, TU Ski&Spa privukao je i hotele sa drugih atraktivnih domaćih destinacija. Banjski turizam Srbije predstavljali su Hotel Sunce Sokobanja, Hotel Fontana i Hotel Tonanti iz Vrnjačke Banje, Hotel Movenpick Resort – Spa Fruške Terme, kao i Planinka hoteli (Prolom Banja, Lukovska Banja i Kuršumlijska Banja). Sa Zlatibora su nam svoju ponudu otkrili Hotel Zlatibor i novi ekskluzivni Bor Hotel by Karisma, a boje Beograda „branio“ je Hotel Nobel. Raznovrsnu srpsku ponudu zaokružile su kompanije BOS4.tours i Saga koje su prezentovale svoja softverska i tehnološka rešenja. Sve ovo je pokazalo da su u toku završne pripreme za još jednu izuzetnu zimsku turističku sezonu u našoj zemlji.

Iz Slovenije su nam se predstavili RTC Krvavec, Thermana Laško i Unitur, iz Hrvatske Terme Sveti Martin, a iz Bosne i Hercegovine Hotel Nomad.

Kao i prethodnih godina, imali smo izlagače van granica bivše Jugoslavije, a to su ovaj put bili austrijska ski destinacija Region Villach Tourismus, Hotel Valamar i Falkensteiner Hotels Resorts. Takođe, na događaju su izlagali i naši istočni susedi, pa smo iz Bugarske imali Hyatt Regency Pravets Resort i TouchMenu LTD.

Naravno treba pomenuti naše partnere koji su zaista dali izuzetan doprinos ovoj manifestaciji i bez kojih organizacija TU Ski&Spa ne bi bila moguća.

Pre svega to su TouchMenu, pionir u digitalnim ugostiteljskim ekosistemima, zatim Bar Caffe, kompanija Saga i Cards Print.

Na kraju, TU Ski&Spa Workshop je bio veoma uspešan događaj koji je još jednom doprineo povezivanju turističkih profesionalaca iz regije i upoznavanju sa novim trendovima i nagovestio sledeće viđenje koje bi u našoj organizaciji kao TU Sun&Sea Workshop trebalo da se održi 1. februara sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -