17 C
Belgrade
utorak, maj 28, 2024

Hotel Palas među najatraktivnijim MICE destinacijama na Jadranu

Hotel Palas u Petrovcu nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji uz samu obalu mora okružen prirodnim mediteranskim biljem. Smešten u raskošnom zelenilu pomorandži i maslina, jedan od najlepših hotela na Jadranu pruža gostima mogućnost jedinstvenog doživljaja. Sa njegovih terasa pogled se pruža ka plaži, moru i ostrvima Katič i Sveta Neđelja, koja su od obale udaljena samo kilometar, pa je uživanje u izlasku i zalasku sunca nezaboravan ugođaj koji se ne može prepričati, već se mora doživeti

Hotel Palas, Petrovac – porodična oaza na obali mora

Upravo zbog svoje lokacije, čarobnog prirodnog ambijenta, blage mediteranske klime, kao i celokupne ponude smeštajnih kapaciteta, konferencijskih sala, ekskluzivnog restorana i savremenog wellness & spa centra, hotel Palas u Petrovcu je idealan za MICE turizam.

U okviru ponude za održavanje poslovnih događaja, seminara i konferencija hotel Palas nudi nekoliko prostranih sala kao i široku uslugu za organizaciju koktela, gala večera, kafe pauza, pića dobrodošlice. Gastro tim hotela će se potruditi da u ovom segmentu spojem tradicionalne i moderne kuhinje da poseban pečat svakoj vrsti organizacije događaja.

Konferencijska sala Castio, površine 215 m² i 220 mesta za sedjenje, namenjena je za održavanje velikih poslovnih dešavanja, kao što su seminari i konferencije. Prostor je opremljen klima uređajima i sadrži modernu opremu za konferencije (projektor, ekran, postolje za zvučnike i druge predmete koji se mogu obezbediti na zahtev).

Class Conference Room Katič, površine 145 m² sadrži 80-100 mesta i savršena je za organizovanje seminara, svečanosti za bankete i slične manje događaje. Poseduje svu potrebnu tehničku opremu za stvaranje profesionalnog ambijenta.

Sala za sastanke Nerin površine 25 m² u kojoj može da stane 20 stolica. Moguće je prilagoditi salu za razne poslovne svrhe; od organizovanja mini događaja poput sastanaka i stručnih predavanja do poslovnih obroka. Na zahtev, sva oprema za konferencije je dostupna za upotrebu.

Aperitiv Bar – multifunkcionalni bar površine 200 m² nalazi se u centralnom delu hotela i može se koristiti u razne svrhe: seminare, pozorišne predstave, plesne zabave, gala večere itd.

Glavni hotelski restoran može smestiti oko 500 gostiju. Nalazi se u centralnom delu hotela odakle se pruža najlepši pogled na brižljivo negovani zeleni vrt. Izuzetno je praktičan i pogodan za organizaciju raznih događaja.

Osim višenamenskih sala u zatvorenom prostoru, hotel Palas u ponudi ima i dve predivne terase sa pogledom na more – terasa koja se nastavlja na Aperitiv bar i čuvena Francuska terasa (kapaciteta 100 mesta) u nastavku glavnog hotelskog restorana.Hotel raspolaže sa 171 smeštajnom jedinicom, od kojih 90 imaju direktan pogled na more, a gosti kažu da su veoma komforne i prijatne za boravak.

Moderan wellness & spa centar nudi raznolik spektar tretmana: otvoreni i zatvoreni bazen, dečji bazen, finsku saunu, tursko kupatilo, đakuzi sa raznim mogućnostima hidro masaže kao i prostranu teretenu za vežbanje. Za one koji žele poseban ugođaj tu je i studio za masažu i kozmetički tretmani za negu lica i tela.

DOČEK NOVE GODINE

Hotel je istaknut i prepoznat po organizovanju spektakularnog dočeka Nove godine, koji se smatra jednim od najatraktivnijih u Crnoj Gori i regionu. Hotelska grupa Budvanska rivijera i Palas uvek su bili primamljivi za najveće estradne zvezde i za sve ove godine postala je stvar prestiža nastupati u Palasu.

Za Novogodišnji program, koji je pripremljen za ovu godinu, sa sigurnošću možemo reći da će pomeriti granice provoda i da će svi oni koji budu izabrali da u Palasu  provedu novogodišnje praznike doživeti autentičan doživljaj za pamćenje i prepričavanje.

TOP LUXURY WEDDING DESTINATION

Hotel Palas je dobitnik prestižne nagrade ”World Luxury Hotel Awards” u kategoriji “Luxury Wedding Destination“. Ova nagrada, u svetu poznata kao Oskar u hotelskoj industriji, svrstava hotel Palas u sami vrh luksuznih destinacija za venčanja i predstavlja vrhunac priznanja za visok kvalitet pružanja usluga u hotelijerstvu.

Geografska pozicija hotela, prirodno okruženje sa dosta zelenih površina, blizina crkava i manastira u kombinaciji sa bogatom ponudom sadržaja učiniće venčanje budućih supružnika jednom od najdivnijih uspomena u životu. Sve to uz toplinu i ljubaznost osoblja koje izlazi u susret svim željama i zahtevima, kako bi ovaj dan za mladence bio kao iz snova.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -