18.6 C
Belgrade
četvrtak, maj 9, 2024

Dijamanti crnogorskog turizma – The Best Hotels in Montenegro Award

Montenegro Luxury Association – organizacija posvećena razvoju luksuznog turizma u Crnoj Gori, s ponosom najavljuje The Best Hotels in Montenegro Award 2023!

Ovaj projekat obeležiće lista od 14 hotela u Crnoj Gori koji su pokazali  izvrsnost u prestižnom hotelijerstvu, i to kroz ključne kriterijume ugostiteljstva, a to su:
1. Preciznost u detaljima;
2. Visok kvalitet gastronomske ponude;
3. Besprekorna usluga;
4. Sveukupni doživljaj gostiju;

Do konačnog izbora izvrsnih hotela došlo se nakon detaljne analize i direktnog iskustva sa tržišta, a lista nagrađenih hotela biće objavljena kroz kreativnu digitalnu kampanju koja upravo traje na svim društvenim mrežama.

Dve ključne vrednosti koje ova organizacija ističe kao osnov poslovanja jesu transparentnost i poverenje koje već duži niz godina gradi sa publikom i partnerima.

A osim za hotele, nagrade su pripremljene i za javnost!
Oko 17 različitih luksuznih doživljaja biće podeljeno kroz nagradnu igru, dok je najvrednija nagrada dva noćenja za dvoje u ekskluzivnom hotelu sa uključena sva tri obroka.

„Naša misija je unapređenje Crne Gore kao luksuzne destinacije, postavljanje standarda kvaliteta i inspiracija domaćih kompanija u ugostiteljstvu, kako bismo svakodnevnim zajedničkim napretkom postali omiljeno mesto na mapi svetskog tržišta luksuza.“, izjavio je osnivač Montenegro Luxury Association – gospodin Stefan Stešević.

Konačna lista nagrađenih hotela biće objavljena 23. novembra, a do tada učestvujte u nagradnoj igri i osetite čari prestiža!
Srećno!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -