21.1 C
Belgrade
utorak, april 30, 2024

Doživite čudesne zimske praznike u idiličnom Međimurju

Bliže nam se veseli zimski praznici, a u strci novogodišnjih poklona i obaveza često zaboravimo kako je najlepši poklon, kojeg možemo pokloniti svojim najdražima, upravo vreme provedeno s njima. Da ove zimske praznike uistinu učine čarobnim, u popularnim Termama Sveti Martin usred netaknute prirode Međimurja na severu Hrvatske, pripremili su posebne porodične pakete i iznenađenja, koja će učiniti kraj ove godine nezaboravnim

Zašto su Terme Sveti Martin Prvi Healthness resort u Evropi?

Kraj godine je savršeno vreme da odmorimo naše telo i povedemo naše najdraže na nezaboravno zimsko putovanje. Tražite li savršenu destinaciju na kojoj se mogu ostvariti želje velikih i malih, onda je Međimurje pravo mesto za to. To mesto ponosi se Prvim Healthness resortom u Evropi, Termama Sveti Martin, koje će svojom ponudom vrhunskih usluga oduševiti sve one koji žele da se isključe iz stresne svakodnevice. Ovde na jednom mestu svaki gost može doživeti zdravi i jedinstveni Healthness odmor termomineralnom vodom, jednoj od najlekovitijih u Evropi i starijoj od 43.000 godina. Terme Sveti Martin na jednom mestu nude spoj aktivnog odmora i velnes opuštanja, a posebnu pažnju posvećuju upravo zdravim navikama i načinu života. Temeljene na filozofiji dr. Rudolfa Steinera koja zagovara ravnotežu tela, uma i duha radi postizanja harmonije u životu, ove terme stvorile su autentični Healthness koncept koji se bazira na ručno rađenim tretmanima prirodnom biokozmetikom, zdravom sauniranju, posebno dizajniranom smeštaju, lokalnoj i domaćoj gastronomiji, pa nije ni čudno kako su upravo prošle godine proglašene najboljim Wellness hotelom u Hrvatskoj.

Velnes opuštanje za velike i male

Znate li da su Terme Sveti Martin idealna destinacija za porodice koje traže otklon od ustaljene rutine? Dok roditelji u zimskim mesecima obnavljaju energiju brojnim wellness i spa programima, deca u ovim termama isto tako mogu uživati u čarima velnesa, jer tu su termini i tretmani prilagođeni upravo njima. Priuštite im nezaboravno iskustvo i pokažite im koliko je važna briga o zdravlju tela i uma već od malih nogu. Uz ekskluzivne ručno rađene tretmane, masaže s prirodnim eteričnim uljima, finske i parne saune i osvežavajuće ledene kupke, ovo mesto simbol je pravog opuštanja za sve.

Zdrave, domaće i lokalne delicije

Ishrana ima važnu ulogu u očuvanju zdravlja, stoga restorani Terma Sveti Martin sarađuju sa domaćim proizvođačima hrane i tako osiguravaju uravnotežene obroke temeljene na kulinarskoj tradiciji. Na buffet stolovima ovih restorana pronaći ćete samo najzdravije i najkvalitetnije namirnice proizvedene na lokalnim porodičnim poljoprivrednim gazdinstvima, kakve sigurno nećete okusiti nigde drugde. Otkrićemo jednu malu tajnu ovih termi, kolače rade sami u svojoj poslastičarnici i pripremaju ih bez veštačkih zaslađivača, što znači da u svojim zimskim praznicima možete bez imalo griže savesti uživati u ukusnim poslasticama.

Zimski praznici za pamćenje

Zima je vreme za stvaranje nezaboravnih uspomena, a to jako dobro znaju i Terme Sveti Martin. Bogat animacijski program zadovoljiće baš svakoga. Zabavne animacijske aktivnosti u moderno opremljenoj dečjoj igraonici, MartiLandia interaktivni park u sportskoj dvorani sa life-size „Čoveče ne ljuti se“, dvorcem na naduvavanje i go-kart stazom, dečji disko, filmske večeri i brojne edukativne radionice osiguraće deci nezaboravan odmor. Skrivene kutke Međimurja upoznaćete na izletima električnim vozićem (jer ove terme na svakom koraku misle zeleno i brinu o očuvanju okoline), a na putu ćete susresti razigrane jelene i druge domaće životinje, ali i maskote Martija i Martinu, koji će vam rado ispričati svoju priču kako su odabrali baš Terme Sveti Martin kao svoje savršeno mesto za zabavu. Uz jedinstveni Healthy Family Fun paket koji deci, ali i roditeljima mami osmeh na lice, sa posebnim zimskim programom terme počinju već 15. decembra, gde vas svakog petka i subote očekuju razni koncerti, stand-up nastupi, kao i animacijski program za male i velike, a posebno će neke razveseliti i klizalište u sklopu resorta na kojem gosti mogu da pokažu svoje umeće pirueta.

Izgubljeni grad pod morem

Kako bi bilo da najdužu noć u godini provedete na potpuno drugačiji način? Ne morate razmišljati o egzotičnim destinacijama kako biste doživeli jedinstveni doček nove godine. U Termama Sveti Martin već treću godinu za redom priprema se tematska zabava kakvu još nigde niste videli. Nabacite svoje najbolje kupaće kostime, jer se unutrašnji bazeni za doček nove godine pretvaraju u Atlantidu – izgubljeni grad pod morem. Ovu čarobnu noć sigurno nećete zaboraviti, a uspomene ćete zauvek čuvati kao one najdraže. Klikom na društvene mreže otkrijte kako je tematska zabava izgledala prošle godine i uverite se i sami da je ovo nešto što obavezno morate isprobati.

Ne dopustite da zimski meseci budu izgovor da zaboravite na brigu o sebi i dovoljno odmora. Razmazite se predahom u idiličnim Termama Sveti Martin, gde ćete vi i cela porodicaj skupiti novu snagu uz opuštanje i kulinarske užitke. Doživite ovogodišnje zimske praznike i doček nove godine na potpuno drugačiji način!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -