21.2 C
Belgrade
utorak, april 30, 2024

Novogodišnji matineji u palati Lazure Hotel & Marina

Nova godina je praznik kad želimo da ostavimo staru godinu iza sebe i u novu kalendarsku uđemo pompezno, sa novim rezolucijama, svečano obučeni, uz najukusniju hranu i piće u krugu najbližih ljudi. Kako sve to izdići na još viši nivo? Naš savet je proslavom u palati iz 18. veka. Pre pet godina, palata Lazaret, koju su Mleci sagradili još 1729. godine pretočena je u luksuzni hotel sa pet zvezdica, u Lazure Hotel & Marina, koji se nalazi u Meljinama. Ova istorijska zgrada broji 24 autentična apartmana, koji su savršeno opremljeni; moderno dok ne narušavaju tradiciju zdanja, ali i funkcionalno da budu u skladu sa aktuelnim potrebama gostiju. Možete li da zamislite da se sada, nakon toliko godina, vekova, probudite u prelepom apartmanu, izađete na terasu koja gleda na marinu i zaliv Boke, koji oduzima dah? Ovde je to moguće

Ove godine, u Lazure hotelu napravljen je drugačiji koncept za proslavu Nove godine, a koji polazi od toga da se ovi praznici provode u krugu najdražih, u toplini svog doma, uživajući u hrani sa našeg područja. Poslednjeg dana decembra, kao i prvog dana nove godine, matine zabave počeće u podne, a završiće se u 18h. Goste će zabavljati bend Vis Tetra, te akustični duo Pro anima, čiji repertoari ne dozvoljavaju sedenje, već pozivaju na višesatno plesanje.

Lazure Hotel & Marina

Čarolija praznika ne bi bila potpuna bez pečenja i kašičice ruske salate? Šalimo se, ogromne kašike ili pak cele činije ruske salate. Pored ovog jelovnika, gosti mogu birati ili riblji ili mesni jelovnik, te uživati u fuzijama ukusa, od jakobovih kapica do rustične paradajz čorbe, koji predstavljaju savršeni miks tradicionalnog i modernog, te tako zaokružuju magiju Nove godine.

Ukoliko ste ljubitelj ili vlasnik broda, Lazure marina, koja je savršeno pozicionirana, nudi 156 vezova za jahte do 30 metara.

Više informacija o samom hotelu i aktuelnostima ponude, možete pronaći na www.lazure.me, na njihovim društevnim mrežama ili direktno na imejl reservations@lazure.me.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -