17.6 C
Belgrade
četvrtak, maj 2, 2024

Od dobrotvornog bala do novogodišnjih proslava

U susret Novoj godini u hotelu Regent Porto Montenegro počinje praznična sezona praćena bogatim kalendarom događaja koji će oživjeti duh zajedništva i dobrog raspoloženja posjetilaca

Porto Montenegro u decembru postaje magično mjesto pod svečanim lampionima i novogodišnim ukrasima, brižljivo biranim da kreiraju savršen ambijent za najljepše trenutke i uspomene koje će trajati.

Raznovrsni događaji i zabave u hotelu Regent, uz specijalno pripremljene menije osiguraće nezaboravna iskustva za sva čula.

Svečanosti  počinju Dobrotvornim balom koji će se, ove godine, pod sloganom “Za nju”, održati 15. decembra u banket sali Teodo, a koji će prikupljati novčana sredstava za nabavku digitalnog mamografa za Dom zdravlja u Tivtu.

Praznični bazar, planiran je za dane vikenda, 16. i 17, kao i 23. i 24. decembra, od 12:00 do 16:00 časova, na terasi restorana Murano, koja će se postati mjesto druženja i uživanja u božićnoj muzici, raznovrsnim delicijama i toplim napicima. Bazar promoviše lokalne proizvođače i umjetnike, pružajući im mogućnost da pokažu svoju kreativnost i jedinstvenost ponude, a posjetiocima da odaberu originalne novogodišnje poklone za svoje najdraže.

Svečani božićni ručak, biće organizovan 25. decembra u Gourmet Corner-u od 12:00 do 16:00 časova i prilika je za porodična okupljanja i trenutke radosti i uživanja u prazničnom meniju od tri slijeda uz uključenu flašu proseka, po cijeni od €45 po osobi.

Pred-novogodišnja proslava sa novosadskim bendom Frajle već privlači veliko interesovanje cijelog regiona i počeće u 20 časova u banket sali Teodo, uz večeru od tri slijeda. Tri dame će, kao i uvijek, očarati prisutne svojom jedinstvenom energijom, kroz fuziju popa, swinga i panonske melanholije, a  ovaj poseban ugođaj gosti mogu priuštiti po cijeni od €70 po osobi za ulaznicu i večeru, odnosno €168 po osobi za uključeno noćenje sa doručkom u Premium sobi.

Posljednjeg dana u godini, posjetioci će uživati u najelegantnijem ispraćaju stare godine uz čašu šampanjca za dobrodošlicu i ekskluzivnu Gala večeru od pet gangova koja će početi u 19:00 časova u restoranu Murano. Noć će obogatiti akustična izvođenja svjetskih hitova od strane raskošnog vokala Tine Džankić. Cijena za ovu večeru iznosiće €220 po osobi.

Prava novogodišnja zabava u banket sali Teodo, rezervisana je za 31. decembar, sa početkom od 20:00 časova pa sve do ranih jutarnjih sati, za sve one koji žele da Novu godinu dočekaju sa stilom u svečanim odjevnim kombinacijama.  Uz luksuznu večeru od tri ganga, prefinjene zvuke saksofona i energični nastup benda The Grupa, koji će izvoditi svjetski poznate hitove, biće to doček za pamćenje. Cijena novogodišnjeg dočeka iznosi €120 po osobi, odnosno €199 za uključeno noćenje sa doručkom u Premium sobi.

I najmlađi gosti hotela Regent imaće svoju  novogodišnju noć, a “Baš novogodišnja proslava” za mališane će početi  već od 19:30 časova i trajaće sve do iza ponoći, kako bi i njihovi roditelji mogli da se opuste i uživaju u novogodišnjoj noći.

Program hotela Regent Porto Montenegro osmišljen je za sve starosne grupe i donijeće nezaboravan doživljaj praznične sezone, uz dobro poznat visoki standard usluge u jedinstvenom ambijentu marine Porto Montenegro.

Za dodatne informacije i rezervacije, možete nas kontaktirati putem emaila na: reservations.pm@regenthotels.com ili pozivom na broj +382 32 660 660.

Srećni praznici!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -