22.6 C
Belgrade
sreda, maj 1, 2024

Ugrejte se uz jedno od najlepših jezera na svetu

Nezaboravna zima u Sava Hotels & Resorts

Hladni zimski dani su prilika da provedete kvalitetno vreme sa svojim najmilijima, stvorite nezaboravne uspomene i opustite se uz bezbrižne trenutke negde na toplom. Sve to vas očekuje u Rikli Balance Hotelu i Hotelu Park na Bledu, koji su deo najveće slovenačke turističke grupe Sava Hotels & Resorts.

Pored uživanja u toplim termalnim bazenima sa pogledom na lepote Bleda i opuštajućem alpskom velnesu, kod nas ćete pronaći i vrhunsku lokalnu kuhinju vrednu Mišlenove nagrade koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Ove zime se ugrejte na obali jednog od najlepših jezera na svetu!

ČAROBNA ZIMA NA BLEDU 
Odmor na Bledu je zimi nešto posebno! Lepota pejzaža slovenačkog alpskog bisera prekrivenog snegom oduzima dah, a bezbrojne mogućnosti za aktivan odmor neće ostaviti ravnodušnog ni najvećeg sportskog entuzijastu. A ljubitelji prirodnog i kulturnog nasleđa treba obavezno da posete moćni Bledski dvorac, ostrvce usred Bledskog jezera sa crkvicom i zvonom želja, kao i Kavarnu Park, gde će moći da se zaslade jednom i jedinom Originalnom bledskom krempitom. A nakon svake avanture na svežem vazduhu uživajte u elegantnom Rikli Balance Hotelu i nedavno renoviranom Hotelu Park, koji stoje na obali jednog od najlepših jezera na svetu.

Savremeni Rikli Balance Hotel – Tradicija i lokalne priče 

Lekovitost Bleda prvi je prepoznao švajcarski iscelitelj Arnold Rikli, koji je sredinom 19. veka ovde podigao prvo prirodno lečilište i u svom radu se oslanjao na blagotvornu snagu prirode. Hotel Rikli Balance nastavlja svoju tradiciju sa željom i posvećenošću da gostima ponudi savršeno okruženje za opuštanje i prevazilaženje stresa.

Renovirani Hotel Park – opuštanje sa pogledom 

U nedavno renoviranom Hotelu Park čekaju vas rajski pogledi, panoramski bazeni i saune sa pogledom na najveće lepote Bleda kao i odlična kuhinja pod dirigentskom palicom međunarodno poznatog glavnog kuvara Simona Bertoncelja. Dodajte ovome još i alpske velnes tretmane, kao što je masaža sa snopovima od pupoljaka smrče – i dobićete bajkovit zimski odmor u zagrljaju netaknute prirode.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -