22.9 C
Belgrade
sreda, maj 1, 2024

Otkrivamo vam čari dnevnih matinea – i to na moru

Kažu da su putovanja uvek dobra investicija, a posebno u ovom periodu godine, kada se radujemo dolazećim praznicima, odmoru i uživanju sa porodicom i prijateljima… Decembar, iako haotičan, ujedno je i mesec pun veselja, relaksacije i dobre energije

Na kraju jedne godine, a pred ulazak u novu, obično sumiramo utiske i donosimo “nove odluke”. Neka jedna od njih bude i dobar provod 31. decembra!

Ali, to ne znači nužno “lumpovanje” do kasnih sati ili odlazak na žurku, već sinonim za kvalitetan i potpun novogodišnji ugođaj može biti i dnevna proslava, zar ne? Mi vam ovoga puta otkrivamo čari dnevne varijante novogodišnje proslave u luksuznom hotelu “Lazure & Marina Hotel”, koji odiše primorjem, romantikom, otmenošću i modernošću.

Lazure

U prelepom delu Herceg Novog, gde se nalazi Lazure & Marina Hotel, pronaći ćete svoju “oazu mira”, nakon naporne poslovne godine i brojnih obaveza. Ako želite da veče provedete tiho, u krugu porodice, zato je idealno vreme za višebrojno novogodišnje slavlje – prvi deo dana. Dakle, u periodu od podneva do 18 sati, možete uživati u matine zabavi i bogatom meniju Lazure & Marina Hotel-a.

Dobra vest je i da dnevna matine zabava nije rezervisana samo za 31, već i za 1. januar 2024. godine. Dakle, u novu godinu ćete ući u istom raskošnom stilu, kao pravi hedonisti: iskusite čari morske kuhinje, uz razne salate, pikantne kuglice od sira, šafran rižoto, mesne specijalitete, file tune sa zvezdastim anisom i brojne druge specijalitete, a poseban hedonizam obećavaju deserti!

Naravno, dnevne zabave biće uparene sa vrhunskim pićem, tako da je vaše samo da uživate. Poslednjeg dana ove godine goste će zabavljati poznati bend iz Crne Gore “Vis tetra”, dok će 1. januara 2024. akustični duo “Pro Anima” svirati muziku za dušu.

Inače, boravak i proslava Nove godine u ovom hotelu je magija za sebe, jer je u pitanju palata Lazaret, koju su Mleci sagradili još 1729. godine. Palata je, potom, pretočena u luksuzni hotel sa pet zvezdica koji se nalazi u Meljinama i broji 24 autentična apartmana – po meri svakog gosta.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -