26.1 C
Belgrade
nedelja, april 28, 2024

Palazzo Vilon, najskuplji luksuz Italije

Među drevnim uličicama autentičnog Rima nalazi se jedan mali udoban svet, koncentracija savršenstva i elegancije. Intimni prostori, tajanstvena, očaravajuća atmosfera i prefinjeni detalji ispunjavaju dušu, izazivajući intenzivno zadovoljstvo. U ovom hotelu ne plaćate samo luksuz i uslugu. Tu plaćate vekove istorije i umetnosti koji se odražavaju u arhitekturi i dekoru, kao i u samom maniru domaćina

Palazzo Vilon iz 17. veka je butik hotel sa nekoliko apartmana ispunjenih umetničkim remek-delima. Prostire se na 1.100 kvadratnih metara na više spratova, a poseduje teretanu, spa, bioskop, 24-satnog batlera i restoran.

Ova barokna palata nije uobičajeni luksuzni hotel. Palazzo Vilon nudi retku priliku za putovanje u vreme kad su plemićke porodice vladale Večnim gradom. S pogledom na reku Tiber, u blizini Španskih stepenica, palata je vekovima bila privatna rezidencija porodice Borghese. To je bila jedna od najmoćnijih i najuticajnijih dinastija u Evropi u 17. veku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Palazzo Vilòn (@palazzovilon)

Danas je Palazzo Vilòn verovatno najskuplji hotel u Italiji. Usluge su prilagođene, a svi dodaci čine krajnju cenu još višom. Hotel Palazzo Vilòn sa pet zvezdica može biti vaš za samo 25.000 evra po noćenju. Po osobi.

Što je uključeno u osnovnu cenu? Samo doručak. Ako želite privatnu večeru sa gurmanskim degustacijskim menijem koji se priprema u sjajnoj kuhinji palate, to je dodatnih 1.000 eura po osobi. Vrhunska vina su uključena, navodi CNN.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini, saznajte više.

Cene mogu varirati u zavisnosti od potražnje i perioda godine, a usluge uključuju i vođene izlete do obližnje pijace sa svežim proizvodima. Tu gosti biraju povrće, meso ili hleb kako bi sami sebi pripremili obrok. Sve je apsolutno personalizovano i prlagođeno željama gostiju.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -