13.6 C
Belgrade
petak, maj 3, 2024

Destination Unknown – let u nepoznato

Da putovanja mogu itekako da budu interesantna i uzbudljiva potvrdila je jedna avio-kompanija iz Skandinavije. Oni sada nude letove na nepoznatu destinaciju, dovoljno je samo da se ukrcate u avion, gde vam je obezbeđeno iskustvo života

Skandinavska avio-kompanija SAS je pokrenula jednu novu akciju pod imenom Destination Unknown. To znači da će svi zainteresovani putnici kupiti karte za potpuno nepoznatu destinaciju po izboru avio-kompanije. Ova akcija je zvanično počela 12. februara, a mogu se prijaviti samo članovi SAS programa lojalnosti EuroBonus.

Ovo sve samo ne dosadno putovanje biće realizovano od 5. do 8. aprila, a putnici će svoju krajnju destinaciju znati tek kad budu izašli iz aviona. Za Destination Unknown akciju pripremljen je poseban avion koji ne saobraća po redosledu ostalih komercijalnih aviona.

Hrvatska ima najspektakularniju obalu, saznajte više.

Putnici koji budu izabrani sastaće se 5. aprila na aerodromu u Kopenhagenu gde će se ukrcati na let u nepoznato. Sama ideja da će putovati u nepoznato držaće sve putnike u neizvesnosti, što obećava avanturu, navodi SAS. Iz avio-kompanija navode da će to biti jedinstveno iskustvo koje će se pamtiti do kraja života.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -