15 C
Belgrade
subota, april 27, 2024

Ogroman uspeh za Olio Capitale 2023, pobednički povratak na brojeve pre pandemije

Najnovije izdanje sajma Olio Capitale obeležio je trijumf sa više od 12 hiljada posetilaca, vraćajući sajam posvećen ekstra devičanskom maslinovom ulju na nivoe pre pandemije

Međunarodna izložba izvrsnosti: Sa skoro 250 izlagača iz različitih italijanskih regiona i Grčke, Olio Capitale 2023 se potvrdio kao referentna međunarodna izložba kvalitetnih ekstra devičanskih maslinovih ulja.

Tri dana sa puno događaja: Pored degustacija maslinovog ulja i degustacija u kojima se ovi proizvodi uparuju sa jelima, Olio Capitale je ponudio kurseve za bolje otkrivanje karakteristika ekstra devičanskog maslinovog ulja. Takođe, na sajmu je pored prezentacije proizvoda upriličen takmičarski izazov barmena za najbolji koktel od maslinovog ulja, koji upotpunjuje kako trodnevni sajam, tako i dane van salona, u barovima i restoranima grada.

Olio Capitale 2023

Internacionalnost i svetla budućnost: Među posetiocima su se čuli nemački, slovenački, hrvatski i srpski, što potvrđuje strateški značaj koji Olio Capitale ima na tržištu centralne i istočne Evrope.

Takmičenje Olio Capitale 2023: Slavimo izvrsnost maslinovog ulja. Sa 188 maslinovih ulja na ocenjivanju iz 15 italijanskih regiona i 5 evropskih zemalja, takmičenje je bilo vrhunac događaja.

Pobednici u različitim kategorijama: Među pobednicima se ističu imena izvrsnosti kao što su Agricola Dr Franko Ledda Madre Semidana u kategoriji “Lagane voćnosti”, Torretta S.r.l. Dafne Biologico za kategoriju srednje voćnosti i Almazaras de la Subbetica, S.L. za kategoriju intenzivnog voća.

Olio Capitale 2023

Uspeh Olio Capitale 2023 je opipljiv znak obnovljenog interesovanja za kvalitetno ekstra devičansko maslinovo ulje i fundamentalne uloge koju ovaj događaj ima u promovisanju izvrsnosti maslinovog ulja na nacionalnom i međunarodnom nivou. Nadamo se da ćemo stabilizovati ovaj rast i nastaviti da promovišemo sektor kroz strateška partnerstva i stalnu posvećenost kvalitetu.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -