15 C
Belgrade
subota, april 27, 2024

Vrhunska francuska gastronomija za 40 evra

Da nije sve u novcu potvrđuje i jedan restoran u Francuskoj koji nudi vrhunsko gastronomsko iskustvo za samo 40 evra. U njemu ona parola „manje je više“ ne važi, kod njih je više uvek bolje, jer je u pitanju restoran „jedi koliko možeš“

U restoranu Les Grands Buffets u Narboneu, gradu na obali Mediterana na jugu Francuske, obrok košta tačno 42 evra i 90 centi. Za taj novac dobijate vrhunske specijalitete kao što su guščja džigerica, pečena prepelica, žablji bataci, puževi, jastozi i ostali morski plodovi. Da, za 42 evra i 90 centi možete jesti koliko god želite, to treba napomenuti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alvaro Martinez (@pasea_madrid)

All you can eat restorani sa uslugom „jedi koliko možeš“ nisu nešto posebno, obično se jela koje nude baziraju na brzoj hrani ili običnoj “kuvanoj”, što ne znači da takva jela nisu ukusna ili dobra. Jednostavno su jela koja se ponavljaju i jela koja nisu naročito „inspirativna“.

Srpska vina krupnim koracima napred, saznajte više.

Les Grands Buffets restoran ima potpuno drugačiju politiku, i nudi nešto drugačiju hranu. Restoran je upisan u Ginisovu knjigu kao mesto koje nudi najviše različitih vrsta sireva. Danas nudi iskustvo u kakvom su od „srednjeg veka uživali plemići i francuska aristokratija“. Sam prostor je raskošno dekorisan i u ponudi ima zaista vrhunsku hranu. Upravo zbog toga je postao izuzetno popularan a rezervacija je obavezna.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -