21.2 C
Belgrade
utorak, april 30, 2024

Voyager Station, luksuz u orbiti zemlje

U revolucionarnom koraku prema budućnosti istraživanja svemira i hotelijerstva, startap Orbital Assembly Corporation sa sedištem u Kaliforniji lansiraće „Voyager Station“. To će biti prvi pravi svemirski hotel u niskoj zemljinoj orbiti, a izgradnja kreće već sledeće godine

Korporacija Orbital Asembli planira otvaranje prvog luksuznog svemirskog hotela pod imenom „Voyager Station“. Njihovo viđenje turizma se širi van granica planete Zemlje, i kako ističu, zlatno doba svemirskih putovanja je već izvesno.

Izgradnja bi trebalo da počne 2025. godine, a hotel je predviđen za 280 gostiju i 112 članova posade. Hotel bi simulirao gravitaciju, pa bi svi gosti imali sasvim normalno iskustvo, bez obzira na činjenicu da se nalaze u orbiti planete. To se odnosi pre svega na upotrebu toaleta, tuševa i kreveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AI | TECH | WEB3 (@aimillions)

 Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Hotel „Voyager Station“ bi trebalo da bude dizajniran kao i svi standardni hoteli na Zemlji, a sama estetika bi podećala na nešto što smo do sada viđali u naučnofantastičnim filmovima. Prekomerni turizam bi trebalo da bude prošlost, otvaraju se neki novi svemirski horizonti.

Hotel je osmišljen kao kolosalna kružna struktura sa prečnikom od čak 488 metara, što obećava redefinisanje dosadašnjeg shvatanja koncepta svemirskog turizma. Osim svojih zadivljujućih dimenzija, hotel će imati dosta sadržaja, uključujući restorane, biskop, spa centar, biblioteku, koncertnu dvoranu, barove, pa čak i sportsku halu.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -