20.4 C
Belgrade
subota, april 27, 2024

Sarajevo Tourism Summit 2024

Sarajevo će ponovno postati epicentar internacionalnog turističkog susreta, jer se 24. i 25. aprila 2024. godine, u hotelima Holiday i Europa, održava drugo izdanje Sarajevo Tourism Summita. Organizatori ovog prestižnog događaja, Business Concierge Center Sarajevo i marketinška agencija Topcom, najavljuju još jedno nezaboravno iskustvo za sve posetioce

Nakon uspeha prošlogodišnjeg izdanja, koje je okupilo preko 300 stručnjaka iz regije, Sarajevo Tourism Summit 2024. godine postaje internacionalan. Očekuje se dolazak preko 50 vrhunskih internacionalnih stručnjaka iz turizma, hotelijerstva, ugostiteljstva, transporta i srodnih industrija. Očekuje se prisustvo više od 400 posetilaca iz zemalja regije i jugoistočne Evrope.

Summit će biti obogaćen sa 8 panel diskusija koje će pokriti aktuelne svetske teme i trendove, kao što su investicije u turizmu, održivi turizam, primena veštačke inteligencije, budućnost MICE industrije, brendiranje i trendovi, inovacije u turističkom transportu, iskustva kroz lokalnu kulturu i uticaj medija i društvenih mreža na turističke trendove.

Pored panel diskusija, posetioci će imati priliku prisustvovati i master class predavanjima koja će pružiti dodatnu vrednost Summitu. Enis Hadžimujić, jedan od organizatora, istakao je: „Sarajevo Tourism Summit i ove godine okuplja veliki broj stručnjaka iz sveta turizma, hotelijerstva i gastronomije, ali i sve one koji žele da steknu znanje, razmene iskustva, uspostave kontakte, upoznaju nove trendove i sklope potencijalne poslovne saradnje. Edukacija je ključna, i želimo omogućiti svim mladim ljudima u Bosni i Hercegovini, kao i u regiji, da na jednom mestu čuju panel diskusije i predavanja vrhunskih stručnjaka.“

Summit će imati i prezentacijsko-izložbeni aspekt jer će poslovni partneri organizatora izložiti svoje novitete i prezentovati aktuelne kampanje. Najavljen je i dolazak investitorskih grupacija iz zapadne Evrope kao i predstavnika svetskih poznatih hotelskih grupacija.

Ne propustite priliku da budete deo ovog spektakularnog događaja koji će oblikovati budućnost turizma. Za više informacija i prijave, kontaktirajte: info@tourismsummit.ba www.tourismsummit.ba ili putem telefona +387 61 518 579 i +387 61 551 441.

Vidimo se u aprilu u Sarajevu!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -