17.2 C
Belgrade
subota, maj 18, 2024

Hoteli i naselja se sele na vodu?

Nemačko i finsko brodogradilište gradiće zajedno plutajuće hotele i stambene komplekse na rekama, morima i okeanima, što otvara potpuno nove horizonte kada je turizam ili stanovanje u pitanju

Jedna od vodećih kompanija sa tri moderna velika brodogradilišta u Evropi, MEYER, udružila je snage sa ADMARES Marineom, vodećom svetskom kompanijom za plutajuće nekretnine. Nova zajednička kompanija pod imenom MEYER Floating Solutions razvijaće i proizvodiće visokokvalitetne plutajuće nekretnine.

Kao stručnjaci za pomorsku infrastrukturu, oni žele da realizuju sve potencijalne ideje kupaca, pa je svako idejno rešenje jedinstveno. Kada je reč o nekretninama na vodi, postoje beskrajne mogućnosti koje se mogu sprovesti kako bi zadovoljile sve zahteve.

U njihovoj ponudi, sem klasičnih objekata za stanovanje, postoji neograničen izbor mogućnosti za hotelijere. Oni grade sve, od butik hotela, vila ili resorta, a svaki sadrži sve najmodernije spa centre, restorane ili prostore za rekreaciju. Takođe su predviđeni i brojni poslovni kompleksi i dvorane za održavanje kongresa ili sastanaka.

Za sada, planirana je izgradnja luksuznih hotela i stambenih naselja. Razvijaće se takođe i moderno naselje koje će biti pristupačno i relativno jeftino. Ovaj novi projekat je naišao na odobravanje mnogih, jer nudi  jedinstvena plutajuća rešenja za stanovanje, turizam, infrastrukturu i još mnogo toga.

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Sasvim je realno očekivati da će izgradnja nekretnina na vodi eksponencijalno rasti jer nudi potpuno novu priliku za razvoj visokokvalitetnih nekretnina na vrednim lokacijama.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -