25.4 C
Belgrade
nedelja, april 28, 2024

Savršen espreso u italijanskom stilu pravi je izbor gde god bili

Već znamo da je teško zamisliti idealan dan bez šoljice omiljenog espresa, a sve je lakše kada vašu šoljicu možete da ponesete svuda gde poželite! Ako organizujete piknik za najdražu ekipu u nekom od omiljenih parkova ili šetate kejom pored Save ili Dunava, uvek je pravi momenat da uživate u savršenoj espreso kafi

Tradicionalna kultura kafe prilagođava se užurbanom svakodnevnom gradskom životu. Sve veći broj ljudi smatra da je kafa neizostavan deo njihove svakodnevice, ali ne žele kompromitovati kvalitet radi praktičnosti.

BARCAFFE ESPRESSO ON THE GO je savršen espreso u italijanskom stilu i pravi je izbor gde god bili, na putu do posla, u kupovini ili na odmoru. Moderan koncept koji omogućava slobodu kretanja uz izvrstan kvalitet napitka.

„Barcaffè Espresso on the Go“ koncept predstavlja ideju, snažan brend i najvažnije, premijum kvalitet proizvoda. Za pripremu istinskog espreso napitka koristi se blend kafe premijum kvaliteta. Napravljen koristeći liniju visokokvalitetnih aparata za kafu, usaglašenih sa svim potrebnim internacionalnim standardima.

O svakom kupcu se brine posvećeni tim sjajnih ljudi, od servisera koji su dostupni svakim danom, do prodaje i marketinga koji podržavaju kupca kroz POS materijale i druge aktivnosti fokusirane ne povećanje prodaje i održavanje kvaliteta napitka.

To je fleksibilan tim koji zna kako treba pozicionirati svoj espreso na tržištu, neprestano imajući na umu moguće načine rasta i razvoja u okviru robne marke.

Barcaffè je brend koji neguje i prenosi ljubav prema kafi više od 50 godina i posvećen je odabiru samo najkvalitetnijih zrna kafe, na putu od sunčanih plantaža do šoljice savršenog espresa za svoje potrošače. Barcaffè kontinuirano prati trendove tržišta i osluškuje nove zahteve svojih partnera i korisnika, uz fokus na stalni razvoj i unapređenje proizvodnje i proizvoda, primenjujući inovacije i brigu o kvalitetu.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -