10.4 C
Belgrade
petak, oktobar 18, 2024

„Živi destinaciju“ – Valamar novčano podstiče lokalno zapošljavanje

U okviru akcije „Živi destinaciju“, najveća hrvatska turistička kompanija podstiče celogodišnji rad i lokalno zapošljavanje. Svi zaposleni sa teritorije i oni koji se trajno dosele u destinacije u kojima Valamar posluje dobijaju dodatni novčani iznos

Kompanija Valamar i ove godine dodatno motiviše radnike i podstiče lokalno zapošljavanje. Svi zaposleni koji žive na destinaciji gde kompanija posluje i oni koji se trajno dosele dodobijaju dodatnih 400 evra u okviru akcije „Živi destinaciju“.

Ova kompanija nudi još niz drugih pogodnosti za svoje radnike koji žive u destinacijama, igraonicu za decu zaposlenih, 30% popusta u svojim restoranima i barovima, popuste na sportske i wellness usluge, kao i ostale druge benefite, navodi Turizmoteka.

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Ovakve inicijative su od velike važnosti za zadržavanje zaposlenih u turističkom sektoru, posebno za ostanak domaće radne snage, što je inače veliki problem ne samo u Hrvatskoj, već i ostalim zemljama u regionu.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -