24 C
Belgrade
subota, jul 27, 2024

Dubrovnik najbolja destinacija za grupna putovanja

Poznati američki magazin je organizovao u Filadelfiji tradicionalnu godišnju dodelu nagrada Leisure Lifestyle Awards. Čitaoci ovog popularnog magazina već drugu godinu za redom su izglasali Dubrovnik kao najbolju destinaciju za grupna putovanja – Best Leisure Destination for Groups

Američki magazin Global Traveler je u okviru svoje 12. godišnje dodele nagrada Leisure Lifestyle Awards proglasio Dubrovnik za najbolju destinaciju za grupna putovanja. Ovaj grad je dobio najviše glasova čitalaca i to drugu godinu zaredom.

Ovo i slična priznanja potvrđuju odličnu poziciju Hrvatske na turističkoj mapi sveta. Hrvatska je prepoznata kao kvalitetna, atraktivna i održiva destinacija, posebno grad Dubrovnik, koji je zauzeo vodeće mesto u društvu globalno popularnih i renomiranih destinacija, saopšteno je iz HTZ-a.

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Ova nagrada, kao i ostale su visoko cenjene i nepristrane, a bazirane se isključivo na glasovima čitalaca. Nagrađuju se, između ostalog, i turističke destinacije, hoteli, avio-prevoznici, aerodromi, krstarenja, kao i ostali turistički proizvodi i sadržaji.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -