18.6 C
Belgrade
subota, jul 27, 2024

Petram Resort & Residences – Doživite novi duh Istre

Savudrija, svetionik Istre i poslednja neotkrivena tajna Mediterana, od prošlog leta bogatija je za novi resort sa 5 zvezdica koji predstavlja sklad modernog dizajna, netaknute prirode i inovativnih arhitektonskih rešenja

Petram Resort & Residences proteže se na više od devet hektara pored samog mora, a ovaj jedinstveni kompleks čini aparthotel sa 179 premijum apartmana i 55 luksuznih vila sa propratnim sadržajima koji pružaju vrhunski doživljaj odmora. Već na prvi pogled Petram donosi novi moderan look u idilični krajolik severne Istre, ali najspektakularniji prizor je ipak na krovu aparthotela gde se smestio najveći krovni infinity bazen u Evropi, kao i Rooftop restoran s čije se terase puca pogled na Piranski zaliv i snežne vrhove Dolomitskih Alpa.

Petram Resort & Residences

U velikom stilu, prošlog juna otvoren je ovaj impresivni kompleks kao deo kapitalne investicija MK Grupe u hrvatski turizam. Petram Resort & Residences predstavlja jedinstveni hotelsko-rezidencijalni kompleks, sa integrisanim premijum sadržajima i uslugama koje garantuju iskustvo odmora od pet zvezdica. Izgrađen je po najvišim standardima, uz maksimalnu energetsku efikasnost i uz mnoštvo sadržaja za zabavu i opuštanje, nudeći savršen spoj luksuza, udobnosti i izuzetne usluge.

Petram Resort & Residences

Udobni apartmani i vile sa elegantnim enterijerom i pogledom na more, izvanredna kulinarska ponuda i nebrojene aktivnosti na otvorenom, osmišljeni su tako da gostima iz celog sveta pruži nezaboravan doživljaj. Petram Resort podigao je wellness standarde u regionu sa dva otvorena bazena, Rooftop infinity pool dug 105 m i impresivni Garden pool, te zatvoreni bazen, spa i gym sa očaravajućim pogledom na okolnu prirodu i more. Za ljubitelje sporta, dostupni su teniski i premijum golf tereni tereni u neposrednoj blizini. Najmlađi posetioci Petrama na raspolaganju imaju dečje igralište i igraonicu u okviru kompleksa.

Petram Resort & Residences

Na samo 200 m udaljenosti, gosti resorta mogu pronaći uređenu plažu, sa atraktivnim barom i zanosnom atmosferom koju remeti jedino lagani morski povetarac i odabrana muzika za opuštanje. Korporativnim klijentima osigurano je vrhunsko iskustvo sa modernom kongresnom dvoranom, te dodatnim sadržajima kao što su golf i teniski tereni koji su savršen odabir za evente, sastanke, team buildinge ili incentive putovanja.

Petram Resort & Residences

Blizina mora i širok spektar urbanih, sportskih i turističkih sadržaja koje nudi Istra, kao i odlična povezanost sa Slovenijom i Italijom, čine Petram jedinstvenom i primamljivom destinacijom tokom cele godine, za istinske poštovaoce lagodnog odmora i luksuznih ugođaja.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -