18.6 C
Belgrade
subota, jul 27, 2024

BiH na listi najpovoljnijih evropskih destinacija

Travel of Path je jedna od najposećenijih internet stranica u Sjedinjenim Državama posvećenih putovanjima. U poslednjoj reportaži oni posebnu pažnju poklanjaju Bosni i Hercegovini, za koju kažu da je izuzetno gostoljubiva i pristupačna

Američki magazin Travel Off Path je nedavno napravio listu listu najpovoljnijih evropskih destinacija za 2024. godinu. Magazin je svojim čitaocima predložio tri evropske destinacije, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju i Bugarsku, za koje navodi da su izuzetno pristupačne.

Bosna i Hercegovina je neotkriveni biser Evrope koji je dugo bio zanemaren zbog skorije istorije, navodi Travel Off Path. Međutim, vreme je da se to zaboravi, jer je u pitanju izuzetna destinacija, jedna od najrazličitijih na kontinentu koja se može pohvaliti velikim brojem istorijskih znamenitosti.

Magazin sa posebnom pažnjom izdvaja Mostar, Sarajevo, ali takođe i Neum. Ovaj grad na moru najinteresantniji je zbog blizine mnogo poznatijeg Dubrovnika, koji važi za jednu od najskupljih destinacija. Pored gradova, tu je i neverovatna priroda, sa vodopadima i rekama i jedinom prašumom u srcu Evrope.

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Jedna nedelja turističkog odmora u Bosni i Hercegovini koštaće vas samo 520 dolara, uključujući sve osim avionskih karata, navodi BokaNews. S druge strane, za nedelju dana u Albaniji, prema njihovim procenama, potrebno je izdvojiti otprilike 546 dolara po osobi, dok je za nedeljni boravaku Bugarskoj potrebno izdvojiti nešto preko 1.100 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -