21.5 C
Belgrade
nedelja, septembar 8, 2024

Ovog leta otkrijte čari Istre: Raskošan odmor u Petram Resort & Residences

Smešten u Savudriji, na mestu gde se susreću granice Hrvatske, Slovenije i Italije, Petram Resort & Residences pruža jedinstvenu priliku da uživate u mediteranskoj klimi i vrhunskom smeštaju

Petram Resort & Residences ističe se kao jedinstveno odredište zahvaljujući najvećem krovnom infinity bazenu u Evropi u kojem se posetioci mogu opuštati, istovremeno uživajući u spektakularnom pogledu, nedaleko od krovnog bara koji pruža dodatno osveženje.

Petram Resort & Residences sastoji se od niza rezidencija za noćenje: aparthotel sa 179 premium apartmana i 55 luksuznih vila, opremljenih privatnim garažama i sobama za osoblje.

Petram Resort & Residences

Ovaj avangardni kompleks besprekorno spaja vrhunski dizajn, održivu gradnju i inovativni koncept resorta. Sa concierge službom, Petram je ekskluzivno utočište koje istovremeno nudi raznovrsni sadržaj na dohvat ruke. Rooftop restoran sa čije terase se pruža nezaboravan pogled na Piranski zaliv i snežne vrhove Dolomita, koji čini spoj modernog kulinarstva sa tradicionalnim ukusima.

Ne propustite ni posetu lokalnim vinogradima gde možete probati nagrađivana istarska vina ili posetiti srednjovekovne bajkovite gradove poput Motovuna i Grožnjana. Za ljubitelje prirode preporučujemo posetu Nacionalnom parku Brijuni ili biciklizam po Parenzani, staroj železničkoj ruti koja je preuređena u biciklističku stazu.

Petram Resort & Residences

Petram je odlična stanica opuštanje i obnovu, zato nećete pogrešiti ako posetite spa centar koji nudi masaže, tretmane lica i tela, saune i jacuzzije, savršene za opuštanje nakon dana punog istraživanja. Predajte se uživanju uz pogled na azurno plavetnilo Jadranskog mora i dopustite stručnom timu da vas odvede u oazu potpunog opuštanja.

Petram Resort & Residences

Rezervišite svoj odmor sada i osigurajte nezaboravno putovanje puno opuštanja, užitaka, kulture i avanture. Za više informacija posetite Petram Resort & Residences i otkrijte zašto je Istra jedna od najpopularnijih destinacija. Pratite nas i na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -