23 C
Belgrade
četvrtak, jul 4, 2024

Kupite zemlju u Švedskoj za samo 10 centi

Ako ste ikad želeli da se preselite u Švedsku, sad je prava prilika. Jedan grad ima odlične uslove, nudi zemlju za 10 centi po kvadratnom metru svakom etuzijasti voljnom da započne život u maloj zajednici

Götene pokušava da privuče što više stanovnika prodajom zemlje. Gradske vlasti svakom novom stanovniku koji se želi da se preseli prodaju kvadratni metar zemljišta za manje od 10 centi, tačnije za samo 1 krunu što je 0,08 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luxembourg Expats (@luxexpatshq)

Nova kampanja je deo projekta pomoći ovom malom gradu sa oko 5.000 stanovnika, da privuče nove stanovnike i nadoknadi starenje stanovništva i ublaži pad nataliteta. Oživljavanje ruralnih krajeva čini se nikad nije bilo važnije.

Ovaj grad ima stariju populaciju i nisku stopu nataliteta, ali je vrlo popularan među turistima. Upravo zbog toga, oni nude svim zainteresovanim ljudima da kupe parcelu u gradu, kako bi oživeli grad. Oni žele mlade investitore kako bi uneli neophodnu svežinu i energiju u lokalnu zajednicu.

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Nije potrebno imati švedko državljanstvo ili prijavljeno prebivalište, ali je neophodno da parcelu iskoristite kao građevinsko zemljište. Kupci moraju početi da grade na svojoj parceli u roku od dve godine, u suprotnom, zemljište se vraća opšini. Ova kampanja će biti aktivna u ovoj i sledećoj godini.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -