32.2 C
Belgrade
nedelja, jul 7, 2024

Kulinarska oaza nad Tivatskim zalivom

Crnogorsko primorje obogatio je novi dragulj gastronomske ponude – Cielo Rooftop Bar & Restaurant. U podnožju planine Vrmac, između Kotora i Tivta fine dining se podiže na do sada neslućene visine i obećava samo jedno – vrhunski užitak za sva čula

Cielo se nalazi na poslednjem spratu luksuznog hotela Royal Blue Resort & Residences u Kavaču kod Tivta. Prvim korakom u luksuzni ambijent restorana kao da se ulazi u novi univerzum obojen stilom i elegancijom, a svaki sledeći vodi do terase sa koje se pogled pruža na Tivatski zaliv, mesto gde su nebo i more u večitom zagrljaju. Čitav doživljaj krunisan je inspirativnim spojem živopisne mediteranske i tradicionalne kuhinje, pripremljene od najfinijih sastojaka.

Pažljivo birani enterijer priča priču o raskoši, protkanu udobnošću i obećanjem zadovoljstva u svakom trenutku. Elegantni komadi nameštaja, od najfinijeg materijala u tamnim i drvenim notama obasjani su svetlošću sa visokih prozora koji okružuju terasu celom dužinom istočne zapadne i severne strane. Celu sliku zaokružuju pažljivo birana umetnička dela i raznovrsne biljke predvođene drvetom masline, koje zauzima centralnu poziciju. Sve u svemu nesvakidašnji spoj prirode i luksuza stvoren za opuštanje i beg od svakodnevice.

Ipak, srce svakog restorana je kuhinja. Sam boravak na primorju ne može proći bez probanja mediteranskih specijaliteta, ali ovog puta lebdeći nad morem. Meni je zasnovan na vrhunskim specijalitetima pripremljenim od najsvežije ribe i plodova mora. Ukusi sunca i mora protkani su maslinovim uljem, začinskim biljem i sočnim povrćem sa primesama tradicionalnog šmeka. Celu gastronomsku Cielo avanturu upotpunjuje izbor vrhunskih vinskih etiketa iz zemlje i inostranstva, kokteli i bezalkoholni napici.

 

Nepca svakog posetioca dobijaju priliku da probaju božanstvene ukuse u nebeskoj atmosferi. Pogled na zalazak sunca nad Tivatskim zalivom uz zvuke muzike i savršen spoj Mediterana i tradicije, dovoljni su da zaintrigiraju i najizbirljivije u potrazi za hedonizmom da požele da zarone u nezaboravnu fuziju hrane i umetnosti lebdeći nad morem.

Cielo predstavlja moderan koncept koji je aktuelan svuda u svetu, a sada je obogatio i ponudu crnogorskog primorja i svakako će značajno doprineti podizanju nivoa usluge u celoj regiji.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -