21.5 C
Belgrade
nedelja, septembar 8, 2024

OTA Sync donira hotelski softver obrazovanim ustanovama

OTA Sync je zvanično pokrenuo program OTA Edu, kroz koji će svoj softver donirati srednjim školama i visokoškolskim ustanovama. Ovaj program ima za cilj da osnaži nastavnike i učenike veštinama potrebnim za snalaženje u modernoj tehnologiji u ugostiteljstvu

Prva škola koja je potpisala ugovor o donaciji softvera je Ugostiteljsko-turistička škola u Čajetini, a odmah za njom Srednja Turistička škola na Novom Beogradu. Počevši od naredne školske godine, učenici će biti obučavani za korišćenje OTA Sync softvera.

OTA Sync donira hotelski softver obrazovanim ustanovama

Obuka nastavnog kadra

Nastavni kadar svih obrazovnih ustanova kojima će softver biti doniran će proći kroz obuku kako bi se upoznali sa radom u OTA Sync sistemu.

Obuka nastavnog kadra je već započeta i to sa Srednjom Turističkom školom na Novom Beogradu.

OTA Sync donira hotelski softver obrazovanim ustanovama

Podrška budućim profesionalcima u ugostiteljstvu

„Ponosni smo što možemo da podržimo sledeću generaciju profesionalaca u ugostiteljstvu i radujemo se proširenju ove inicijative sa još više škola i fakulteta.“ izjavio je Đorđe Jevtić, CEO OTA Sync-a.

Kroz ovaj program, OTA Sync ima za cilj da osnaži učenike praktičnim znanjem o alatima sa kojima će se susretati u svojoj karijeri u ugostiteljstvu.

„Prvo želim da se zahvalim Inovacionom biznis centru i kompaniji OTA Sync što su izabrali baš našu školu da bude prva škola u Srbiji koja će imati ovaj softver. (…) Znači, ta praktična obuka je od velikog značaja i za učenike, a i za njihove buduće poslodavce koji će dobiti radnike koji će biti spremni odmah da rade na recepcijskom poslovanju“, izjavila je Jelena Marić, direktorka UTŠ Čajetina.

OTA Sync je trenutno u pregovorima sa još nekoliko škola i fakulteta, i očekuje se da će uskoro biti potpisani novi ugovori o donaciji softvera.

OTA Sync donira hotelski softver obrazovanim ustanovama

O OTA Sync-u

OTA Sync predstavlja prvo domaće cloud softversko rešenje za upravljanje hotelima i apartmanima. Sistem je projektovan po najnovijim standardima, sa ciljem da olakša i automatizuje vođenje objekta.

Softver je pogodan za srednje i male hotele, butik hotele, hostele, pansione i apartmane. Kompanija je poslovanje započela 2018. godine, a do sada broji preko 2.000 zadovoljnih korisnika iz 17 zemalja sveta.

Zahvaljujući cloud tehnologiji, troškovi su drastično smanjeni, svakodnevni zadaci automatizovani, a ukupna efikasnost i prihodi objekta povećani.

Softver doprinosi uštedi vremena i troškova, povećanju broja rezervacija i olakšava komunikaciju između prodajnog i recepcijskog sektora. Dostupna je i mobilna aplikacija za iOS i Android korisnike, za još brže i lakše upravljanje sa bilo kog mesta.

OTA Sync nudi besplatnu probu sistema.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -