11.5 C
Belgrade
petak, oktobar 18, 2024

Crna Gora među najpoželjnijim evropskim destinacijama

Čitaoci britanskog magazina Wanderlust svake godine biraju najbolje evropske održive destinacije. Ove godine je magazin nominovao Crnu Goru za nagradu ”Wanderlust Reader Travel Awards”, čime je ova zemlja uvrštena u izbor za najbolju destinaciju Evrope

U okviru 23. godišnje dodele nagrada prestižnog britanskog magazina „Wanderlust Reader Travel Awards 2024“, Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju. Dodela nagrada biće organizovana 6. novembra u Londonu u Tate Modern galeriji.

Wanderlust je najstariji britanski magazin za putovanja, sa posebnim fokusom na održivom turizmu. Njihova misija je da objavljivanjem putopisa, reportaža, fotografija i stručnih saveta pokrene putnike širom sveta da otkriju nove destinacije.

Pored krajolika i bogate kulturne baštine koja kombinuje pravoslavne, katoličke, italijanske i osmanske uticaje, ova zemlja nudi uzvišenu sintezu moderne udobnosti i ruralnog šarma. Crna Gora još uvek nije “inficirana” masovnim turizmom. Upravo to je čini zemljom koju morate staviti na vrh popisa mesta koja moraju da se posete sledeće godine. Zemlja ima zanimljive sadržaje koji poseduju vanvremensku lepotu i vrednost.

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Ovo priznanje će u velikoj meri doprineti i porastu interesovanja i turističkog prometa sa tržišta Crne Gore. Ova zemlja je već bila na listama magazina Wanderlust, i to među TOP 10 najpoželjnijih rastućih destinacija na svetu. Za sve destinacije možete glasati na zvaničnoj internet stranici magazina.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -