7.7 C
Belgrade
petak, april 19, 2024

Najbolje avio-kompanije u 2021.

Portal AirlineRatings.com stalno ažurira listu najboljih svetskih avio-kompanija, i važi za izuzetno relavantan izvor informacija, bar kada su u pitanju letenje i kompanije koje se bave prevozom putnika

AirlineRatings.com je objavio listu 20 najboljih svetskih avio-kompanija trenutno, i lista „Top Airlines in the World“ tradicionalno rangira najbolje kompanije uzimajući u obzir faktore kao što su bezbednost, usluga, komfor putnika i avionske rute kojima saobraćaju.

Prvo mesto je zauzela kompanija „Qatar Airways“ iz Dohe, pre svega zbog inovacija po pitanju koncepta u kabinama, uslugama na letu i odgovoru na pandemiju. Iako su prošle godine bili na devetom mestu, ozbiljnost i predanost ovog prevoznika su bili presudni, pa su sa razlogom danas tako visoko pozicionirani.

Na drugom mestu se nalazi „Air New Zealand“, koji je prošle godine bio prvoplasirani, a posle njega slede „Singapore Airlines“, „Qantas“, „Emirates“, „Cathay Pacific“, „Virgin Atlantic“, „United Airlines“, „EVA Air“, „British Airways“. Na 11. mestu je nemačka „Lufthansa“, koja je i prošle godine bila na toj poziciji.

Na listi „Top Airlines in the World“ nalaze se i „All Nippon Airways“ iz Japana, „Finnair“, „Japan Airlines“, „KLM“, „Hawaiian Airlines“, „Alaska Airlines“, „Virgin Australia“ i „Delta Air Lines“.

Na poslednjem, 20. mestu, nalazi se avio-kompanija „Etihad Airways“ koja je i prošle godine bila na istm mestu.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -