Jedan od najboljih šefova na svetu po izboru The Best Chef Awards, Dabiz Munjoz, otvorio je restoran sa vrhunskom gaustronomskom ponudom koju služi na jedan potpuno (ne)običan način
Šef Dabiz Munjoz u Barceloni otvara restoran brze hrane, i radi se o restoranu koji samo nosi masku restorana brze hrane, a služi vrhunske delikatese vredne Mišlenovih zvezdica.
View this post on Instagram
Restoran GoXo je moderan i urban restoran bez osoblja u kom će ljudi moći da naruče modernu i ekskluzivnu hranu. Hranu mogu jesti s nogu, ona neće biti skupa, a pružaće vrhunsko gastronomsko iskustvo.
Restoran će imati oko 50 mesta, gosti će jela preuzimati na pultu, budući da nema konobara. Dabiz Munjoz još navodi da će najveća razlika u odnosu na druge restorane biti kvalitet i cena, gosti će plaćati autentično iskustvo fajn dajninga u fast fud varijanti oko 25 dolara.