16.8 C
Belgrade
četvrtak, mart 28, 2024

Predstavljanje slovenačkog turizma u Beogradu

Slovenačka turistička organizacija u saradnji sa redakcijom TU magazina organizovala je još jedan WORKSHOP SLOVENAČKOG TURIZMA koji se održao 14. oktobra 2021. u hotelu Metropol Palace u Beogradu

TU magazin već nekoliko godina organizuje ovakvu vrstu radionica u saradnji sa STO, za koje vlada sve veće interesovanje. Nakon dvogodišnje pauze iz poznatih razloga na Workshopu slovenačkog turizma učestvovalo je 13 hotela i destinacija iz Slovenije, a iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije je došlo 40 pažljivo odabranih turističkih agencija.

Utisci su već godinama pozitivni na obe strane, slovenačke destinacije na ovaj način imaju priliku da detaljnije predstave svoju ponudu tur-operatorima iz Srbije koji su zainteresovani za saradnju, dok je agencijama iz Srbije ovo prilika da se ili podsete, ili upoznaju sa turističkom ponudom ove komšijske zemlje, sa destinacijama od Jadranskog mora do Alpa.

Workshop je trajao tri sata i sve turističke agencije imale su priliku da se lično upoznaju sa predstavnicima destinacija i hotela i iz prve ruke saznaju sve o turističkim sadržajima i potencijalima Slovenije nakon pandemije koronavirusa.

Nakon radionice upriličena je večera za sve učesnike u Restoranu 22 hotela Metropol Palace sa predivnim poglednom na Beograd.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -