27.5 C
Belgrade
četvrtak, jun 20, 2024

Koliko košta let privatnim avionom

Ukoliko volite luksuz i nije vam problem da to i platite, putovanje privatnim avionom je definitivno najbolji izbor za vas. Koliko to u stvari košta?

Veliki broj avio-kompanija danas u svojoj ponudi ima i uslugu iznajmljivanja aviona koja pre svega treba da omogući najefikasnije putovanje pri kom se izbegavaju nepotrebne gužve ili čekanja na aerodromu. Osim toga, let privatnim avionom omogućava potpunu privatnost i bezbednost, a svi znamo koliko je to u današnje vreme bitno.

Kad rezervišete privatan avion, vi u stvari tada rezervišete putovanje po vašoj meri gde je sve prilagođeno vašim potrebama i željama, ne treba govoriti da sve to obavljate u najkraćem vremenskom roku.

Iznajmljivanje privatnog aviona za putovanje omogućava da svaki detalj puta bude organizovan baš prema vašim željama i potrebama: od izbora tačnog trenutka letenja, pa do kontrolisanja najdetaljnijih delova iskustva leta. Za rezervaciju vam, osim novca, treba samo pasoš.

Osnovna razlika, sem razlike u ceni, je činjenica da su svi troškovi fiksni, i nema onih drugih “skrivenih” troškova ili doplata za prtljag i ostalo. Let rezervišete kad vam treba i koliko dugo vam treba, što je u stvari najveća prednost.

Koliko košta u proseku iznajmljivanje aviona? Cena zavisi od uslova na tržištu, konkurentnosti, tipa aviona, destinacije na koji streba da putujete i naravno od vremena koliko dugo treba da budete na putovanju. Imajući sve to u vidu, cena leta privatnim avionom iznosi od dve do deset hiljada dolara po satu letenja.

Pandemija koronavirusa je povećala interesovanje i potražnju za privatnim letovima, najviše iz zdravstvenih razloga, privatni avion je jedan od najsigurnijih prevoznih sredstava na svetu. Ukoliko vam uslovi dozvoljavaju, treba priuštiti sebi malo luksuza, posebno jer je taj vid putovanja daleko najkomforniji od svih.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -