6.8 C
Belgrade
četvrtak, april 25, 2024

Portonovi ostvario odlične rezultate

U rizortu Portonovi ističu da sa nestrpljenjem očekuju novu turističku sezonu, imajući u vidu zaista odlične turističke rezultate koji su ostvareni ove godine

Ovogodišnji rezultati ohrabruju, postoji sve veće interesovanje sa različitih tržišta, izjavila je menadžerka za marketing i komunikacije u Portonovom Adrijana Husić. Iako je iza njih jedna naporna i neizvesna godina, oni su uspeli da u situaciji koju uslovljavaju epidemiološke mere ostvare iznenađujuće dobre rezultate, kada je u pitanju program iznajmljivanja stanova ali i deo koji se odnosi na kupovinu nekretnina u tom rizortu.

Kako dalje navodi Adrijana Husić, posebno je interesantna činjenica da su imali veliki broj gostiju iz inostranstva, pored onih iz regiona i Crne Gore koji tradicionalno sada već Portonovi prepoznaju kao destinaciju na kojoj mogu da nađu sve ono što im je potrebno za vrhunski provod, bilo da se radi o dnevnim posetama ili dužem boravku u smislu letovanja.

Ono što izdvaja ovaj rizort od ostalih jeste veliki broj organizovanih aktivnosti preko cele godine, pa sadržaja ima za sve uzraste, od zabavnih dečjih i porodičnih do ostalih u kojima mogu uživaju prijatelji u društvu.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -