20.6 C
Belgrade
četvrtak, mart 28, 2024

Brz i jednostavan odlazak na odmor uz EUROPOS aplikaciju Eurobank Direktne

Posle dužeg vremena, konačno su uslovi za putovanja značajno olakšani, pa su putnici više zainteresovani za odlazak na kratki prolećni odmor. Ovo znači da zaposleni u turizmu sada imaju priliku da osmisle i realizuju zanimljiva putovanja, bez obzira na to da li su planirana samo za vikend ili neki dan duže

Tokom planiranja putovanja, poslednja stvar o kojoj bi trebalo da se razmišlja jeste na koji će način biti izvršeno plaćanje. Međutim, to može da se postavi kao važno pitanje, jer ljudi često kod sebe nemaju keš, a turističke agencije još uvek nisu uvele mogućnost plaćanja platnom karticom. Srećom, sada bezgotovinsko instant plaćanje može da postane svima dostupna opcija, zahvaljujući EUROPOS aplikaciji za mobilne uređaje Eurobank Direktne.

Mobilni uređaj sada postaje POS terminal: skeniranjem IPS QR koda Narodne banke Srbije koji generiše trgovac (pravno lice ili preduzetnik), za nekoliko sekundi se zadužuje račun platioca i odobrava račun primaoca. Potrebno je da pravno lice i preduzetnik ima otvoren platni račun u Eurobank Direktnoj i ugovorenu EUROPOS uslugu, dok platilac treba da ima aktivnu aplikaciju mobilnog bankarstva bilo koje poslovne banke u Republici Srbiji.

Među pogodnostima korišćenja EUROPOS aplikacije, važno je istaći da je naknada kod ovakvog vida plaćanja za pružaoca usluge niža nego kod transakcija izvršenih platnom karticom, a delimični i potpuni povraćaj sredstava se trenutno izvršava, kao i prijem instant transakcije. Uz to, mreža trgovca se kreira na vrlo jednostavan način: postoji mogućnost lakog dodavanja i brisanja prodajnih mesta. Pregled izvršenih transakcija sa detaljima je uvek dostupan, a šalju se i različiti izveštaji. Osim ovih i brojnih drugih pogodnosti, zanimljiva je i mogućnost uređenja i personalizovanja aplikacije kako bi stilski bila usklađena sa objektom u kom se koristi.

EUROPOS aplikaciju možete preuzeti sa Google Play prodavnice potpuno besplatno, a dodatne informacije možete dobiti na linku Eurobank Direktne ili putem maila digitalnabanka@eurobank-direktna.rs.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -