5.5 C
Belgrade
petak, april 19, 2024

Viceroy Kopaonik Srbija je zvanično Pet Friendly

Ukoliko tragate za savršenim odmorom ovog proleća, ali ne možete da pronađete smeštaj koji će omogućiti jednako iskustvo boravka za vašeg mezimca kao i za vas, uštedećemo vam vreme jer je hotel Viceroy Kopaonik otvorio vrata za vaše krznene prijatelje

ZAHVALITE SE ŠTENCU PIKU – Prošle godine, neposredno pred otvaranje hotela jedno štene se pojavilo ispred hotelskog ulaza i ubrzo osvojio srca zaposlenih. Danas je to zvezda hotela – pas Pik (koji je naziv dobio po Viceory Pik (Pique) ski baru – mestu za dnevno opuštanje pokraj staza koje je noću predviđeno za druženje u živahnoj atmosferi) kome se kasnije pridružio i Flafi, pas čiji je mural oslikan u Generation V dečijem klubu.

Kao globalno prepoznatljiv LA-cool brend, u čast Nacionalnog dana kućnih ljubimaca koji je nedavno obeležen, Viceroy hoteli, među kojima je i Viceroy Kopaonik, prvi hotel sa 5 zvezdica na Kopaoniku, obezbedili su besplatan smeštaj za kućne ljubimce svojih gostiju do 31. maja 2022. godine.

Najbolji prijatelji gostiju, težine do 12 kilograma, dobiće ugođaj kakav zaslužuju u okviru VIPets@VICEROY ponude koja uključuje plišane igračke za kućne ljubimce, hranu i posudu za vodu u sobama, ali i van njih.

Očekuje se da će u 2022. godini porasti potražnja za turističkim aranžmanima koji uključuju kućne ljubimce, a Viceroy Hotels & Resorts objekti su 365 dana u godini otvoreni za goste koji putuju sa svojim krznenim prijateljima. Nema boljeg načina da se zahvalite svojim ljubimcima od uzvraćanja ljubavi koju oni vama pružaju, uz najbolje iskustvo koje ćete doživeti na svom zajedničkom putovanju.

Osim luksuznog smeštaja i intuitivne usluge, Viceroy Kopaonik Srbija je već poznat po bogatoj gurmanskoj ponudi koja inspiriše sva čula, predstavljenoj u tri hotelska restorana: Mountain Kitchen, Pique Ski Bar i Peroko. Boravak u prostranim i elegantno uređenim sobama, i apartmanima sa privatnim balkonima tokom cele godine uključuje i mogućnost bukiranja privatnih luksuznih spa sesija. Sada, sa ovim malim drugarima, Viceroy je u potpunosti destinacija na koju svi žele da se upute i ostanu. Saznajte više na viceroyhotelsandresorts.com.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -