9.7 C
Belgrade
sreda, april 24, 2024

Slovenija među najbezbednijim zemljama sveta za život i rad

Svet se brzo menja, a bezbednost je važnija nego ikad u uspostavljanju uspešne baze za poslovanje i za život uopšteno. kući. Internet portal The CEO Magazine je napravio listu najbezbednijih i najsigurnijih zemlja na svetu

U eri brzih informacija, brže potrošnje i novih prijetnji na dnevnoj bazi, sigurnost nikada nije bila važnija u uspostavljanju mesta za dom. Moderna definicija “doma” se, međutim, takođe promenila. Ljudi iz celog sveta sve više traže prostore na kojima mogu živeti u relativnoj sigurnosti, a istovremeno mogu da iskoriste politiku, ekonomski sistem i resurse zemlje za izgradnju sopstvenog poslovnog carstva, bez obzira da li se radi o malom preduzeću ili velikoj korporaciji. Slovenija je među najbezbednijim zemljama sveta, uzevši sve navedeno u obzir.

Na listi se nalazi devet zemlja, i to su su danas najsigurnije zemlje na svetu, a njih definiše dobar životni standard, niska stopa kriminala, dobre poslovne prilike i ambijent, resursi i ekonomska stabilnost.

Slovenija je takođe među najzdravijim državama za život, saznajte više.

Na prvom mestu se nalazi Island, zemlja koja tradicionalno drži prvu poziciju već 13 godina. Na drugom se nalazi Novi Zeland, a na trećem Portugal. Interesantno je navesti da je Slovenija među najbezbednijim zemljama, nalazi se na devetom mestu, što je svrstava među najbezbednije zemlje za život i rad globalno.

Najsigurnije zemlje na svetu za život i rad:

  1. Island
  2. Novi Zeland
  3. Portugal
  4. Danska
  5. Kanada
  6. Singapur
  7. Japan
  8. Švajcarska
  9. Slovenia

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -