9.9 C
Belgrade
subota, april 27, 2024

Nezaboravan termalni porodični predah u Prekmurju

Terme 3000 – Moravske Toplice, koje su deo najveće slovenačke turističke grupe Sava Hotels & Resorts, svojom raznolikošću nude odmor za svakoga! Za one koji žele prefinjenost i prestiž tu je  Hotel Livada Prestige*****, oni koji više vole udobnost domaće atmosfere i relaksaciju na raspolaganju su Hotel Ajda**** i Hotel Termal****, a svi oni oni koji bi najradije da vreme provedu u dodiru sa prirodom u ponudi je apartmansko naselje, panonske kuće pokrivene slamom u prekmurskom selu Ajda, kao i kamp. Ljubitelje velnes užitaka oduševiće velnes tretmani obojeni Prekmurjem, a zaljubljenici u dobru hranu lizaće svoje prstiće uživajući u slasnim prekmurskim jelima. Dodajte još i poglede na prekmurske livade sa igralištem za golf, zabavu na vodi na 3 termalna hotelska bazena i u termalnom parku i garantujemo vam da ćete čari Prekmurja osetiti svim čulima

Adrenalinske zavisnike oduševiće spoljašnji deo termalnog parka Terme 3000 sa brzim i zabavnim toboganima kao i skakaonicom u vodu, a na dobitku će biti i svi koji uživaju u snažnim plivačkim zamasima; od užarenog sunca možete se skloniti pod razgranate krošnje drveća.

U hotelskim restoranima možete da probate više od pedeset prekmurskih jela, koje prekmurski majstor kulinarstva priprema od svežih i lokalnih sastojaka ili možete uživati u prekmurskim večerama, gde su na meniju sve sami prekmurski specijaliteti!

Terme 3000 idealna su polazna tačka za otkrivanje tajni Prekmurja, bilo pešice ili na biciklu. Otkrijte staze pogodne za sve članove porodice, upoznajte vinogradarski svet Gorička, zabavite se obilazeći turistička sela i kulturne atrakcije kao što su paviljon Expano, park Vulkanija, Tropski vrt Dobrovnik i brojne druge.

Iskoristite porodični bonus koji će vam omogućiti da najviše dva deteta borave besplatno sa vama u Termama 3000 i priuštite sebi predah kakav ćete dugo pamtiti!

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -