10 C
Belgrade
sreda, april 24, 2024

Otvorene renovirane vile u TN Slovenska plaža

Hotelska grupa Budvanska rivijera predstavlja najveću hotelsku grupaciju u Crnoj Gori. Slovenska plaža, deo sadržaja, prepoznatljiva je po zelenim površinama, bazenima na otvorenom, dečjim igralištima, teniskim terenima, kafeima i restoranima

U Budvi su otvorene renovirane vile u TN Slovenska plaža. TN Slovenska plaža u stilu malog mediteranskog grada raznolikog sadržaja i ovog leta biće najatraktivniji deo ponude HG Budvanska rivijera. Smeštena odmah do gradske plaže i budvanskog Starog grada, na površini od preko 175.000 metara kvadratnih, predstavlja jedinstven hotelsko turistički kompleks u ovom delu Mediterana.

U TN Slovenska plaža su svečano otvorene vile Maslina i Ruzmarina u okviru kojih je renovirano 187 smeštajnih jedinica. Obnova je imala za cilj da unapredi kvalitet turističke ponude TN Slovenska plaža. Na taj način je obnovljen istovremeno i imidž Hotelske grupe Budvanska rivijera.  Ova hotelska grupacija je inače i  jedna od vodećih hotelskih kompanija ne samo u Crnoj Gori, već i regionu.

Nezaboravan termalni porodični predah u Prekmurju, saznajte više.

Sve renovirane smeštajne jedinice su sa kategorije 3 zvezdice podignute na nivo od 4 zvezdice po savremenim hotelskim standardima koji ispunjavaju očekivanja i najzahtevnijih gostiju.

Renovirane smeštajne jedinice uz ostale sadržaje TN Slovenska plaža i ove godine će biti izbor velikog broja gostiju koji će upravo na ovom mestu stvarati najlepše uspomene, saopšteno je iz HG Budvanska rivijera.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -