3.2 C
Belgrade
subota, april 20, 2024

Večera u vazduhu na platformi

U Džakarti je otvoren restoran koji pruža više od ukusnog obroka. Uz večeru dobijate i određenu dozu uzbuđenja, imajući u vidu da je restoran jedna platforma koju drži građevinski kran

Stanovnici Džakarte traže uzbuđenje večerajući na nebu. Večera u vazduhu na platformi je nešto potpuno novo u ugostiteljstvu u gradu. Restoran „Lounge in the Sky“ u stvari, drži kran pedeset metara iznad tla i on je fiksiran samo sajlama po uglovima.

Lounge in the Sky je prvi takav restoran u tom delu sveta. Prvobitno je takva vrsta restorana nastala u Belgiji, a onda se moda raširila po svetu. Restoran se sastoji od platforme koja ima osam stolova sa po četiri stolice.

Bistro Mali pijac, saznajte više.

Večera u vazduhu na platformi

Platformu, zajedno s gostima koji su pojasevima pričvršćeni za stolice, građevinski kran podiže na maksimalnu visinu od 45 do 50 metara, u zavisnosti od vremenskih uslova.

Postoje određeni uslovi za rezervaciju i boravak u restoranu. Gosti moraju biti stariji od 17 godina, visoki najmanje 145 centimetara i ne teži od 150 kilograma, navodi se na internet stranici restorana.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -