18.5 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

Spavanje pod vedrim nebom u hotelu

Iako je boravak u prirodi blagotvoran za organizam, menadžment ovog hotela je to shvatio bukvalno, pa je hotel premestio na livadu. Vi ne samo da ste stalno na otvorenom, i spavate pod vedrim nebom, vi to iskustvo takođe i dobro plaćate

Spavanje pod vedrim nebom je od sad moguće i u hotelu. Null Stern Hotel se nalazi u Švajcarskoj, i svojim gostima nudi jedinstveno iskustvo. Gosti ovog hotela mogu rezervisati neku od “soba” koje su razbacane svuda po brdima ove zemlje, i to doslovno.

Hotel ima samo sedam soba, i one su zapravo hotelski mobilijar koji se nalazi na nekoj od livada po planinama Švajcarske. Sobe nemaju zidove, nemaju plafone, nemaju ni pod, i luksuzne su. Kako to?

Osnovna ideja tvoraca ovog konceota je bila da svaka destinacija ponovo iskoristi resurse koji već postoje u hotelima iz okoline. Nameštaj i sve potrebno se premesti iz hotela na odabranu lokaciju, i uz sobu se dobija i servis koji se zove Modern Butler.

Magična Venecija Crne Gore, saznajte više.

Modern Butler je vaš lični batler, odnosno član lokalne zajednice gde se soba i nalazi. On ne samo da pomaže u sobi, on je takođe i stručnjak za region, i može vas uputiti šta da posetite od atrakcija. Hotel radi stalno, mada je teško dobiti rezervaciju. Soba je malo a interesovanje je veliko, pa nisu dostupne uvek.

Svaka soba, uključujući modernog batlera, košta skoro 300 evra, i ukoliko vas vreme ne posluži, obezbeđene su i standardne sobe za smeštaj.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -