24.3 C
Belgrade
nedelja, maj 26, 2024

Kafić služi goste na minus 7

Iako toplotni talas preti da “skuva” Evropu, u Pragu postoji jedan kafić koji ne brine o tome. On se nalazi u blizini jedne velike turističke atrakcije u gradu, pa ga obavezno treba posetiti. U pitanju je kafić koji drži klimatizovane prostorije, toliko strogo, da je to već ekstremno

Kafić u Pragu služi goste na minus 7 stepeni Celzijusa. Temperatura u prostorijama je strogo kontrolisana i ekstremna, pa se gostima ograničava boravak na samo 30 minuta zbog hladnoće.

Ice Pub se nalazi pored poznatog Karlovog mosta i gostima nudi pravi kratki beg u arktička prostranstva. U njemu se služe kokteli na bazi votke u čašama od leda, a sav nameštaj i ukrasi takođe su napravjeni od leda. Pored koktela i votke, u kafiću možete dobiti i druga žestoka pića.

Otplatite kredit banci sirom, saznajte više.

Temperatura u kafiću je toliko niska, da se gostima dele kaputi i debele rukavice. Osoblje takođe preporučuje gostima da ponesu i tople kape. U baru se služilo i pivo, ali pošto se točilica konstanto ledila, ono je moralo da bude izbačeno iz kafića.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -