7.8 C
Belgrade
četvrtak, april 25, 2024

Palmon Bay Hotel & Spa – kada želite da ugodite sebi

Nekadašnje predgrađe Herceg Novog – Igalo, danas je šarmantni gradić koji je i dalje veoma privlačan ne samo zbog svoje čuvene lekovitosti, već i kao izvrsno mesto za odmor i rekreaciju. Ipak, da bi vreme provedeno u Igalu bilo zaista nezaboravno, neophodan vam je i prijatan i udoban smeštaj. Kompletno renoviran i otvoren 2015. godine, Palmon Bay Hotel & Spa jedan je od najprepoznatljivijih i najprestižnijih kompleksa u Boki i predstavlja pravi izbor za svakog ljubitelja ovog dela crnogorskog primorja

Hotel Palmon Bay Spa je arhitektonsko remek delo, sa spoljašnjim bazenom koji se nalazi između hotela i plaže. Elegantan unutrašnji prostor kojim dominiraju prirodni materijali, obiluje savremenim dizajnerskim rešenjima za najviši nivo udobnosti. Osećaju topline u ovom hotelu, naročito doprinosi obilje prirodne svetlosti i prijatna atmosfera koju dopunjuje neverovatan pogled na Bokokotorski zaliv.

U ponudi hotela je 200 luksuzno opremljenih soba, 12 apartmana, moderan wellness i spa centar, zatvoreni i otvoreni bazen, kao i savremeni kongresni centar. Ljubitelji gastronomskih zadovoljstava uživaće u a la carte restoranu Olive Terrace, na krovnoj terasi hotela sa vidikom na ulaz u Bokokotorski zaliv.

Pored hotelske plaže i velikog otvorenog bazena, relaksacionu oazu hotela upotpunjuje wellnes i spa centar koji se prostire na više od 500 m2. Ovaj raskošni kompleks se izdvaja od ostalih ne samo po veličini već i po lekovitoj mineralnoj vodi u bazenu koja dokazano vraća balans prirodnih minerala i soli u telu. Pored bazena, odmor i relaksaciju gosti mogu da pronađu i u parnom kupatilu, finskoj i infrared sauni, hidromasažnoj kadi i slanoj sobi, a na raspolaganju su i kozmetički salon, centar za masažu i teretana.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -