20.6 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Najbolja destinacija za odmor na svetu

Breaking Travel News objavljuje vesti o putovanjima i o najznačajnijim događajima u industriji putovanja, uključujući vesti koje se tiču putničkih agenata, organizatora putovanja i putničkih agencija

Najbolja destinacija za odmor na svetu je Pariz, navodi portal Breaking Travel News. Turisti su ponovo povratili poverenje u Francusku i u glavni grad ove države. Ministarka turizma Olivija Gregoar je izjavila da se turizam u Francuskoj oporavlja nakon dve teške godine.

U restoranima i hotelima potrošnja je porasla, ali i broj turističkih dolazaka i ostvarenih noćenja. Iako je oko 35 miliona državljana Francuske otišlo u ovoj  godini na odmor van zemlje, Evropljani su i Amerikanci ponovo pronašli put do francuskih atrakcija.

Najružniji grad u Toskani, saznajte više.

Najviše stranih turista je pokazalo interesovanje za glavni grad Pariz. Međutim, zabeleženo je i dosta turista koji su istraživali i manje poznate delove zemlje. Naročito su posećeni vinski regioni i ruralni delovi zemlje.

Glavni grad je prema poslednjim podacima posetilo skoro 35 miliona turista, što je veoma blizu broja iz nekada rekordnih i bezbrižnih godina za turizam. Sve to potrvđuje da je najbolja destinacija za odmor na svetu bio i ostao ovaj šarmantni grad.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -