19.8 C
Belgrade
četvrtak, mart 28, 2024

Kampanja „Falling for Croatia“

Hrvatska turistička zajednica je pokrenula novu kampanju u kojoj promoviše Hrvatsku u periodu koji je posebno atraktivan u toj zemlji. Kampanja će biti sprovedena do kraja novembra na svim društvenim mrežama

HTZ je pokrenula novu promotivnu kampanju „Falling for Croatia“. Ova kampanja za cilj ima da promoviše  Hrvatsku u periodu godine kada su posebno atraktivna turistička putovanja u kojima se otkriva kultura, eno-gastronomija, nautika, aktivni turizam i priroda.

Kampanja „Falling for Croatia“, koja će biti sprovedena do kraja novembra na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter. Najbitnije oznake za kampanju biće #FallingForCroatia i #BestFallCroatiaBucketList.

Glavni cilj kampanje je podsticanje turista da ovu zemlju posete i u postsezoni, a zamišljena je kao interesantni jesenji vodič kroz destinacije i aktivnosti koje Hrvatska nudi u ovom periodu godine.

Najzdravija zemlja za život na svetu, saznajte više.

„Nalazimo se u razdoblju godine kada su u fokusu turističkih putovanja kultura, eno-gastronomija, nautika, aktivni turizam i priroda. Sve navedeno obuhvatili smo ovom kampanjom kroz brojne atraktivne fotografije i video materijale, a pritom smo posebni naglasak usmerili na hrvatske kontinentalne destinacije i što sve gost u jesenskim mesecima u njima može doživeti“, izjavio je direktor HTZ Kristjan Staničić.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -