19.9 C
Belgrade
ponedeljak, maj 27, 2024

Svetski dan turizma na Adi Ciganliji

Svetski dan turizma ove godine biće obeležen na Adi Ciganliji. Ova popularna beogradska destinacija za odmor, rekreaciju i izlete dočekaće 25. septembra sve posetioce brojnim interesantnim sadržajima

Svetski dan turizma biće obeležen 25. septembra na Adi Ciganliji od 11 do 17 časova. Iako se Svetski dan turizma obeležava 27. septembra, manifestacija će biti održana dva dana ranije.

Na samom ulazu u u Adu Ciganliju biće postavljeni promotivni štandovi izlagača, a sa bine će biti emitovani promotivni filmovi destinacija. Od uzlagača posetiocima će se predstaviti Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija regije Zapadna Srbija, Dunavski centar za kompetenciju, Muzej iluzija i JP Ada Ciganlija. Osim toga, organizovan je i bogat muzički program sa različitim izvođačima, navodi eKapija.

Treba navesti da je Javno preduzeće “Ada Ciganlija” je uz podršku Ministarstva zaštite životne sredine pokrenulo i inicijativu da najomiljenije kupalište u Beogradu postane “predeo izuzetnih odlika”. Ovaj novi status bi pomogao da se sačuva ovo omiljeno izletište i kupalište Beograđana od gradnje. Na taj način bi se sačuvala bogata flora i fauna i autentičan izgled.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -