29.8 C
Belgrade
nedelja, jul 14, 2024

Kako do jeftinijih avio-karata

Ako ste oduvek želeli da posetite neku daleku ili egzotičnu destinaciju, ali su planirani troškovi putovanja premašivali vaš putni budžet, onda znate da su avio-karte velika stavka ovog budžeta. Zato francuska  avio-kompanija Air France savetuje svoje putnike da putovanja planiraju na vreme, odnosno nekoliko meseci unapred, kupuju avio-karte kada su na promociji i da tako uštede dobar deo novca

Počinje Air France Rendez-vous promocija za putovanja do 31. marta 2023. godine. Ove godine, u talasu poskupljenja, a rukovođen jednim od programskih ciljeva Svetske turističke organizacije da benefiti koji donose putovanja treba da budu svima dostupni, Air France je rešio da baš na Svetski dan turizma obraduje putnike iz Srbije.

Naime, Air France danas pokreće „Rendez-vous” promotivnu kampanju koja putnicima iz Beograda nudi snižene cene povratnih karata do skoro 30 destinacija širom sveta. Među destinacijama na promociji nalaze se velike metropole poput Njujorka, Majamija, Los Anđelesa, ali i egzotične destinacije kao što su Point a Pitre (Gvadelupe), Fort de France (Martinik) i Sent Marten (Sveti Martin).

Air France  „Rendez-vous” promotivna kampanja traje od 27. septembra do 06. oktobra 2022, a karte se mogu iskoristiti do 31. marta 2023. godine.

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći OVDE

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite kompanijski sajt airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.

Ako ovo propustite, ne ostaje vam ništa drugo do da sledite istraživanje koje je izvršio “Skajskener”, prema kome je najbolje je da avio-karte rezervišete čak 17 ili 18 nedelja pre putovanja, što vam može omogućiti uštedu i do 30 procenata.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -