19.7 C
Belgrade
sreda, jun 12, 2024

Dobrodošli u zagrljaj zavejanih šuma

Probudite se uz pogled na magično mariborsko Pohorje, odmorite oči na belim krošnjama, udahnite svež, zimski vazduh šume, smirite svoje misli i poklonite sebi opušten i bezbrižan odmor u društvu netaknute prirode. Dobrodošli u Pohorje Wellbeing Village Resort, u srcu Mariborskog Pohorja, najvećeg ski centra u Sloveniji, na samo nekoliko minuta vožnje gondolom od centra Maribora

Pohorje Village Resort nudi smeštaj u Bolfenk Wellness&Spa Hotelu 4* i Bolfenk Family Apartmanima 4* sa kaminima i neposrednim pristupom  wellness centru Wellnest, koji nudi vrhunske masaže, bazen sa pohorskom vodom i saune, svim članovima vaše porodice, 365 dana u godini. Takođe, pozivamo vas i u Videc Forest Hotel 3* i Videc Forest Apartmane i depandanse 3*. Svim gostima na raspolaganju je prostor za odlaganje ski opreme, besplatan parking, lokalna radnja unutar naselja i predivan pogled na zavejane šume. U samouslužnom a’la carte restoranu Bolfenk, možete probati štajersku kuhinju, a u restoranu Videc sa pogledom na šumu, doživite nezaboravno slavlje.

Mariborsko Pohorje pruža vam čak 40 km ski staza svih nivoa težine, najdužu osvetljenu ski trasu u Evropi za početnike, kao i za zahtevne skijaše i bordere, noćno skijanje i stazu za sankanje sa tekućom trakom za lakšu vuču sanki do vrha brda, u cilju bezbroj spustova i osmeha.

Čekaju vas svi doživljaji u društvu bele zime – škola skijanja za male i velike, u kojoj možete iznajmiti svu ski opremu, animacijske radionice, šetnja  Energetskom stazom Bolfenk, gde ćete pročistiti svoje čakre i napuniti ih novom energijom ili shopping izleti u okolna mesta. Za pravu romantiku, u Maribor se spustite gondolom i iz vazduha posmatrajte na hiljade lampica u praznično ukrašenom gradu, posetite najstariju lozu na svetu i nazdravite novim iskustvima kuvanim vinom na romantičnom Lentu, u pratnji muzike. Neka vam ovogodišnja zima bude magična, u našem društvu.

Dobrodošli u zagrljaj zavejanih šuma

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -