11.8 C
Belgrade
četvrtak, mart 28, 2024

Zašto je Gorski Hotel&Spa idealan za vaš odmor

Uz zlatne zrake niskog jesenjeg sunca koje padaju na rumene brežuljke i livade naše najlepše planine, još uvek možete da uživate u toplim danima i prijatnim šetnjama obroncima Kopaonika. Zlatna jesen na planini donosi harmoniju sa samim sobom, daleko od gradske vreve, bilo da se odlučite da dođete tokom radnih dana kada je ponuda nešto pristupačnija ili tokom vikenda

Zašto je upravo Gorski Hotel&Spa idealan za vaš odmor

Ugodite sebi jednom od bogatih masaža kroz 1000 kvadrata rajske zone, prepustite se toplim talasima zatvorenog bazena, finske ili borove saune, kambala hladnog tuša, ledene fontane, horizontalnog Vichy tuša ili Thermal Bed Paradisea. Sve je to samo deo prefinjenog spa izbora koji je u toku jesenjih ponuda cenovno dostupniji. Na raspolaganju su i profesionalni maseri koji će vas razmaziti nekim od mnogobrojnih specijalnih tretmana, te otvoreni bazen sa temperaturom vode do 25 stepeni – savršen za relaksaciju uz Spa bar i pogled na zasnežene vrhove Kopaonika.

Zašto je upravo Gorski Hotel&Spa idealan za vaš odmor

Ukoliko ste se odlučili za neku od jesenjih ponuda, nezaobilazna stanica je hotelski restoran La Pista u kojem možete ostvariti 20% popusta na Experience menu. Bilo da ste ljubitelj morskih specijaliteta ili da volite divljač, naši vrsni šefovi će spremiti jelo baš po vašem ukusu, dok će vas somelijeri posavetovati šta da odaberete s bogate vinske karte. Italijanski restoran La Pista u ponudi ima à la carte, ali i elegantni fine dining servis, od Gault&Millau vodiča zasluženo ocenjen sa visokim ocenama. Na meniju restorana La Pista nalazi se šarmantni i ukusom neponovljivi Experience menu od 6 ili 10 sledova, visoki fine dining koji po idejama, trudu i kvalitetu stoji rame uz rame sa svetskim restoranima. To je pravo gastronomsko putovanje kroz kuhinje Italije i Srbije.

Zašto je upravo Gorski Hotel&Spa idealan za vaš odmor

Očaravajuće utkan u samo srce Doline Sportova, najlepšeg skijališta i planine u Srbiji, Gorski Hotel&Spa pruža sve što vam je potrebno za idiličan zimski odmor. Raskošan i elegantan, nudi nenadmašan planinski ugođaj obogaćen brojnim sadržajima za opuštanje i uživanje tokom cele godine.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -