6.7 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

Work’n’Sunshine, Hercegovina i digitalni nomadi

Predstavljena je nova web platforma za digitalne nomade, namenjena osobama koji žele da svoje radno i slobodno vreme provedu u Hercegovini

Nova platforma, Hercegovina i digitalni nomadi, pod imenom Work’n’Sunshine je zvanično predstavljena. Razvijena je kroz projekt RECOOPER sufinansiran sredstvima Evropske unije i Vlade Nemačke.

Ova platforma obezbeđuje sve korisne informacije digitalnim nomadima, od prirodnih lepota do kulturno istorijskih sadržaja Hercegovine. Namenjena je radnicima na daljinu i olakšava jedan od najvećih izazova s kojima se digitalni nomadi susreću na novim destinacijama. Platforma nudi preporuke, sugestije i savete za samostalno istraživanje i upoznavanje regiona.

Glavni slogan koji prati ovu akciju je Work’n’Sunshine, u okviru koje digitalni nomadi mogu da otkriju sve specifičnosti Hercegovine. Pored prirode i istorijskih sadržaja, oni mogu upoznati i avanturizam, gastronomiju i društveni život lokalnih zajednica.

Trakaj, baltička romatnika na jezeru, saznajte više.

Tokom boravka, digitalni nomadi će koristiti usluge različitih turističkih operatera i boraviće u raznim vrstama smeštaja. Oni će biti smešteni u hotelima, motelima i apartmanima, a biće organizovani brojni događaji gde će moći da probaju tradicionalnu hranu, modernu gastronomiju i čuvena hercegovačka vina, navodi eKapija.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -