12.6 C
Belgrade
subota, april 27, 2024

Whisky Fair 5.0

Peti beogradski Whisky Fair biće održan od 26. do 27. novembra u Beton hali. Organizatori očekuju preko 5.000 posetilaca, što samo potvrđuje koliko je ovo piće popularno kod nas

Na manifestaciji Whisky Fair 5.0 posetioci će moći da degustiraju preko 100 vrsta viskija od preko 50 najboljih brendova distributera. Pored toga, oni će imati na raspolaganju i štand sa viski koktelima. Obezbeđen je i odgovarajući meni koji se odlično uparuje sa viskijem, navodi eKapija.

Manifestacija je oba dana otvorena od 14 do 17 časova, za to vreme biće organizivane i brojne radionice za prave ljubitelje viskija. Whisky Fair 5.0 je interesantan i po tome što će gostima biti na raspolaganju i berberin kako bi mogao da se napravi i najbolji stajling koji odgovara događaju. Za posetioce je obezbeđen i odgovarajući muzički program.

Whisky Fair 5.0 je idealno mesto ukoliko želite da otkrijete i detaljno istražite svet viskija, a ujedno i da degustirate ovaj vrsni napitak. Sve veći broj i izlagača i gostiju potvrđuje da ljubitelja ovog pića ima sve više u našoj zemlji koji dolaze kako bi i predstavili i upoznali kulturu i istoriju pića koje je definisalo vekove.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -