13.3 C
Belgrade
četvrtak, april 25, 2024

Croatia, Full of Islands To Discover

HTZ je pokrenula promotivne kampanje koje za cilj imaju da pozicioniraju Hrvatsku kao kvalitetnu i atraktivnu destinaciju za putovanja i u postsezoni. Glavni sadržaj, odnosno središte kampanje čine nautika i opuštajući odmor

“Croatia, Full of Islands To Discover” je ime nove promotivne kampanje za promociju nautike koju je pokrenula Hrvatska turistička zajednica. Pokrenuta je i takođe kampanja „Peace of Mind“. Ova kampanja za cilj ima promovisanje Hrvatske kroz luksuznu ponudu usmerenu na wellness i spa, opuštanje i kulturu. Cilj je promovisanje svih sadržaja Hrvatske koji mogu inspirisati goste na dolazak u Hrvatsku kako bi pronašli svoj mir i zadovoljstvo.

Hrvatska je vrlo dobro prepoznata kao kvalitetna nautička destinacija, a ovaj proizvod u zemlju privlači goste tokom cele godine. Bogata ponuda kulturnog turizma, eno-gastronomije, wellnessa i razne manifestacije, čine Hrvatsku idealnom destinacijom za putovanja u pred i postsezoni, izjavio je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.

Kampanja je pokrenuta na društvenim mrežama i obuhvata 12 najvažnijih tržišta za hrvatski turizam. Kampanje za cilj imaju privlačenje turista veće platežne moći, ali i isticanje onih proizvoda i segmenata ponude koji mogu biti nosioci promocije Hrvatske kao kvalitetne celogodišnje destinacije.

Nekretnine i njihove cene u morskim gradovima Pulje, saznajte više.

U Hrvatskoj je prema podacima sistema eVisitor do sada ostvareno gotovo 104 miliona noćenja. Ovaj rezultat je u odnosu na prošlu godinu veći za čak 24%, odnosno čini 96% rezultata iz rekordne 2019. godine.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -