13.3 C
Belgrade
četvrtak, april 25, 2024

Najnepristojniji restoran na svetu

Ovaj restoran nudi jedinstveno iskustvo svojim gostima, koji osim odlične hrane dobijaju i izuzetno neprijatno iskustvo. U njemu možete očekivati nepristojnu uslugu, raspevane konobare i redovno prisustvo menadžera, samo nemojte da tražite da ga vidite. Biće verovatno besan i bezobrazan, kakvo je uostalom i kompletno osoblje

Karen’s Diner je trenutno najpoznatiji kao najnepristojniji restoran na svetu. Restoran nudi jako ukusnu i dobru hranu, samo što ona dolazi sa jednim dodatkom. Hranu služi neverovatno neljubazno i nepristojno osoblje.

Konobari pevaju, ne slušaju šta poručujete, najverovatnije ćete dobiti i pogrešnu hranu. Oni umeju da sednu za vaš sto i podignu noge, a često se međusobno svađaju. Ponekad umeju i da jedu svoju hranu za vašim stolom, i primaju porudžbine dok razgovaraju punim ustima. Najbitnije je da slučajno ne poručite nešto vegetarijnsko ili vegansko, pošto restoran služi burgere. Osoblje će vas doslovno izbaciti napolje.

Frigărui, kebab na rumunski način, saznajte više.

Karen’s Diner je australijski lanac tematskih restorana. Restoran promoviše neprijatno iskustvo, a osoblje namerno čak i vređa goste tokom obroka. Ime restorana dolazi od žargonskog internet izraza Karen, koji se koristi za opisivanje starije osobe koja je stereotipno nepristojna.

Restoran je odlučio da se na taj način bori protiv Google recenzija i globalnog ocenjivanja hrane. Što recenzije budi lošije, njima poslovanje bude bolje, a osoblje je zadovoljnije. U planu je širenje i na ostale kontinente.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -